Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

powściągliwy, dziwna dziewczyna, bardzo chce być popularna wśród kolegów. Może przestań szukać w klubach... I zanim zaczniesz opowiadać o miłości do dziewczyny, to się najpierw zakochaj :) nie wierzę, że można "bzykać" inne będąc zakochanym :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mało ciekawy raczej nie. Bo sama mi mówiła że już nie ma siły a ja ją ciągle w nowe miejsca wyciągam. I zadowolona była ,że nie siedzę tylko na d*pie bo z resztą nie lubię;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiejsza młodzież przy dobrych wiatrach osiąga dojrzałość emocjonalną po trzydziestce i tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać jesteś dla niej mało ciekawy.
Popracuj na sobą i nie męcz juz tej dziewczyny swoją osobą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie było szczerej rozmowy ale "Może kiedyś po latach jednak szepnę nieśmiało: kiedyś tamtego lata strasznie panią kochałem. Ona przerwie w pół zdania me wyznania zabawne: i ja pana kochałam wtedy latem i dawniej";(

>Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co?

To się mylisz i nie stworzysz nigdy żadnego szczęśliwego związku.

I nie wiń innych, że po Tobie jadą, skoro sam po sobie jedziesz, wyzywając się od ujów.
Inni po prostu nie zaprzeczają, z grzeczności, lub używają łagodniejszej formy:)

>Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama.

Nie musimy...
Wiesz, w czym Twój problem? Chyba nie zdobyłeś się na szczerą rozmowę z tą dziewczyną, a może od tego trzeba było zacząć?

Ja kulturalnie na wigilii a wy jeździcie po mnie jak po łysej kobyle. Nie znając jej ani mnie. Spotykała się ze mną 3 miesiące. Ale na spotkaniach opowiadała " kolega x zaprosił mnie do Turcji na tydzien. Za 3 dni lecę do Angli bo kolega Y mnie zaprosił. Słuchaj idę na 5 wesele. Nie chce mi się bo on się do mnie dobiera ale obiecałam mu... Ona miała więcej kolegów jak jest postów na tym forum mam takie wrażenie. A wiecie co jest w tym najbardziej przykre? Że sama idąc na wesele musiała się ogłaszać na czacie... bo takich miała kumpli:) Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama. To tak jak jechać po pijaku autem i jednocześnie pieprzyć że nienawidzisz pijaków za kólkiem. Tu było to samo słowa sobie czyny sobie. Graszka tak jest dlatego wolałem się błaźnić z innymi w tym czasie;) I nie narzekam akurat na to;) Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co? Jeden za złe uważa seks drugi za dobre uważa odciąć komuś łeb bo taki ma kaprys. Nie wiem co gorsze:)

~MałaMi, dobrze mówisz, jak zwykle zresztą:)
Ale on chyba uznaje seks za coś złego i grzesznego.

Normalnie. Postępuj z kobietami jak facet a nie jak baba.
Nie rzucaj obietnic na wiatr
Nie gadaj co ci ślina na język przyniesie
Słuchaj co do Ciebie mówi kobieta i pamiętaj o szczegółach
Naucz sie gotować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja na drugim spotkaniu wpuscilam faceta do łóżka bo mi już dym z uszu leciał z braku...sexu! i jak papugi nierązłączki 9 lat strzeliło od kiedy razem jesteśmy...jakoś nie pomyślał , że jestem puszczalska a na domiar wszystkiego wziął i sie zakochał, oczywiście z wzajemnością...po co miałam zgrywać niedostępną skoro podobał mi się a ja jako dorosła kobieta i wolna robiłam to na co miałam ochotę...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisał, że jest przed trzydziestką.
Powściągliwy, całe szczęście, że nie zawracasz już głowy tej dziewczynie, tylko życie by sobie zmarnowała

Nie byłeś w związku, ale nie byłeś także sam.
Chodzisz po klubach, uganiasz się za kobietami - nie masz czasu pomyśleć o tym co istotne.
Skup się na sobie, przeanalizuj swoje zachowania, poszukaj błędów.
Pomyśl jakie chciałbyś mieć życie, jak można takie życie osiągnąć, co trzeba zrobić...
A później zastanów się, czy wolisz trwać przy swoich zasadach i powtarzać obecny rok przed kolejne dekady, czy lepiej się zmienić i dostosować do świata w którym żyjesz.
Możesz też zmienić świat - są mniej dostępne rejony Azji, Afryki i Ameryki południowej, gdzie ludzie mają całkiem inne mniemanie o życiu.
Może tam odnajdziesz swoje szczęście.

>Wierzysz w takie cuda, że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?

Ty wierzyłeś, że ona nawet nie chce buzi:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobra ale student to mądry chłopak (przynajmniej ja takich młodych studentów znam ) ,może 60 letni dziadek się nudzi i pisze :)
Gimnazjalista kurcze noo :)

>Ile masz lat?

Młody jest, Anno, student.

>Wierzysz w takie cuda, że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?

Po pierwsze sam napisałeś, że się do Ciebie "wypięła" i do niczego nie doszło. Najwyraźniej Ci zaufała i nie proponowała przecież niczego poza wspólnym snem, żebyś biedaku nie musiał spać na twardej podłodze.

Po drugie - pisałeś o niej na początku tak, że wydawać by się mogło, że jesteś w niej zakochany, a teraz jeździsz po niej, ile wlezie. Szczęście dla niej, że nic z tego nie wyszło, bo sam chyba nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz.

Przecież wspólnego seksu w pierwszej fazie się nie planuje on wychodzi sam ,chodzi tylko o tych dwojga ludzi aby się w nim spełniły i ze sobą były.Jak spotykasz się z panna jedną i jej nie tykasz 3 miesiące a z innymi sypiasz od razu to ty taka k...a jesteś ,nie chciałabym z tobą spać ty idż chłopie się przebadaj co?
Będąc tą panna czekającą 3 miesiące też bym cię zostawiła żaden z ciebie amant rozumiesz ?Amantem byś był jak byś czekał także na nią .Dla mnie ten tekst jest wymyślony :)
Ile masz lat?

Mikronezja, nie miał odwagi takiej dziewczyny " bzyknąć" bo tak jak piszesz, zbłaźniłby się, a po drugie " za wysokie progi"
tak tak powściągliwy, ty nie masz odwagi takiej dziewczynie zaproponować wspólną noc

Buehehehehe:D Wierzysz w takie cuda ,że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?:D Bo ja nie wierze ani trochę:) A co do chwalenia. Czym tu się chwalić piszę jak jest. Chwalił to bym się jak bym południową stronę K2 zimą zdobył.

Inne tematy z forum

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...