Jaka jest wiarygodność Pana Morawieckiego ?

Ktoś może wie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

napewno jest lepszy niż szydło, szkoda mi babki ale była tylko wydmuszką jarka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

'Jaka jest wiarygodność Pana Morawieckiego ?'
Żadna. Dziękuję za uwagę, miłego popołudnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z nagrań Pana Morawieckiego w Restauracji Sowa i Przyjaciele :

„Ja trochę tę historię znam i lata 30. Choooja, a nie wyciągnęły Stany Zjednoczone (…). Wojna wyciągnęła (…). Natomiast jedna taka rzecz, że mam absolutnie pozytywne zdanie o Merkelowej, Sarkozym czy, jak tam się ten nowy nazywa, Hollande.”

To się okaże, niech się wykaże. Może jestem naiwny, ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu. Takie zamieszanie na szczycie bolszewii daje asumpt do ich wewnętrznej rozpierduchy. Czego im życzę szczerze życzę dla dobra Polski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Był doradcą Tuska?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doradcą doradcy (JK Bieleckiego )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierwszy Seretarz Partii postanowił, ze Pan Morawiecki będzie miał w swoim gabinecie wicepremiera Panią Beatę Szydło.
W demokratycznych warunkach taka sytuacja się nie zdarza.
Jesteś premierem, a jak nie, to twoje miejsce zajmuje ktoś inny.
W porządku bolszewickim jest zupełnie inaczej - to nie Sejm, czyli Naród decyduje. Decyduje Partia, a konkretnie jeden kacyk.

PiS jest partią mentalnie bolszewicką (P.Kukiz).
W zwiazku z tym obecnie zmieniając ustrój sądów opiera się na komunistycznych kadrach, np. na prokuratorze Stanu Wojennego towarzyszu Piotrowiczu (PZPR).
Także w warstwie politycznej PiS w obecnej II PRL jest kontynuatorem idei rządów bolszewickich w I PRL.
Ostatni np. taki przypadek kiedy dotychczasowy premier ustąpił i został w nowym rządzie wicepremierem miał miejsce 21 listopada 1952 kiedy to Premier Józef Cyrankierwicz został wicepremierem w rządzie Bolesława Bieruta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polska prawdopodobnie stała się krajem o szczególnych cechach do wykorzystania.Zarówno pan Morawiecki,Kaczyński,Rydzyk,Macierewicz są od wykonywania poleceń ludzi mających kompetencje w skali globalnej ze względu na swoją siłę oddziaływania i taka też jest niestety rola Polski.Podstawowa rola jako przyszłego narzędzia militarnego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i wystartował ! Wiarygodny jak cholera. Żenada.

Mamy tu w praktyce, a nie w teorii tzw. „efekt Morawieckiego”

http://crowdmedia.pl/gigant-wycofuje-sie-inwestycji-polsce-porownuje-warunki-prawne-trzeciego-swiata/

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...