Jaki garnitur?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny pomóżcie, jaki garnitur, koszula, krawac (czy może musznik) według Was będzie pasował do sukienki z salonu Madonna, koronkowej, kremowej (prawie biała) z kokardką pod biustem.
Podobają mi się bardzo brązowe w jasne prążki, ale nie wiem czy do prawie bialej sukienki będzie pasował.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki garnitur?

Moj Patryk bedzie mial mial bezowy garnitur do mojej bialej sukni i mi sie podoba :) A co do garniturow podobaja mi sie jasne i gladkie, a nie prazkowane.

No właśnie, nas też to dotyczy...
Kupiliśmy garnitur "kawa z mlekiem", białą koszulę i został jeszcze krawat (bez kamizelki). Mam białą suknię z koronki, też z białą kokardką, biało - zielony bukiet więc mamy dylemat - jaki krawat? Biały może wyglądać mdło, a inne kolory średnio pasują... Zostały 2 tygodnie...

moze krawat pod garnitur - odcienie brązu, beżu, kawy z mlekiem z dodatkiem złota, zieleni.....

przykłądowe kolory krawatów
kolor krawata mozna tez dobrać do koloru bukietu i dodatków Panny Młodej
image
image
image ten wg mnie jest b. ładny http://www.allegro.pl/item353395842_krawat_carbunty_100_silk_wysylka_gratis.html
image http://www.allegro.pl/item354958727__arturo_gottini_special_edition_elegancki_krawat.html
image
image
image
image
image
image
tu wg opisu garnitur czekoladowy a dodatki jak widać image
image
image
image
śliczny garnitur miał mąz forumki poli28 - garnitur do sprzedania - ponizej foto
image
image

image
image

Dziękuję za pomoc Dori. Myślę o takim garniturze:

image
image

Czy będzie pasował do białe sukienki?

lasposa napisał(a):

> Dziękuję za pomoc Dori. Myślę o takim garniturze:
>
> image
> image
>
> Czy będzie pasował do białe sukienki?
>
>

wg mnie garnitur rewelka Bardzo mi sie podoba ale pomysl jescez o takim jak maiął maz poli28 --- jest baardzo elegancki Ale to tylko moje zdanie :)

wg mnie do białej suknipasuje kazdy - nooo nie dałabym białego tylko :)

Patryk do bezowego garnituru, ma w podobnym odcieniu, tylko taka w prazki lekko swiecaca (no taka weselna) kamizelke i krawat kaskadowy, do tego biala koszula i wyglada super :)

A w sumie zastanawiamy sie czy kamizelki nie wymienic na bordowa, bo ja bede miala suknie z bordowymi rozyczkami po bokach :) Ale nie wiem jak ta bordowa kamizelka beda wygladac do tego garniaka :D Musimy jechac do tego slepu zobaczyc :)

moj mąz do piaskowego garnituru miał w komplecie kamizekle a kratwt złoty z bordowymi el;ementami --- do sukni z dodatkiem złota ( gorset) i bordowej wiązanki

szczerze polecam sprzedawcę krawatów - tucanshop http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5833405

piękne krawaty, rewelacyjne podejście do kupującego - jeden jedyny raz byłam tak zachwycona zakupami (do tego stopnia)

Dzięki Dori ;)
Chyba znowu wybierzemy się na zakupy ze spodniami w torbie, żeby dobrać krawat

a coś w delikatnym kremie? mój mąż miał garnitur beżowo-jasno oliwkowy (choć taki kolor właściwie trudny do określenia), bez kamizelki i krawato-musznik (tak na marginesie super rozwiązanie) ecru z haftami złotą nitką, ale nie absolutnie świecącą tylko matową, był śliczny, zaraz poszukam jakiegoś zbliżenia :) ja miałam suknię białą z platynowymi koronkami

acha koszula była oczywiście ecru, a dodatki typu pasek i buty brązowe; w waszym przypadku jeśli prążkowany garnitur to raczej nie wzorzysty krawat tylko gładki:

image

image

Karolinka, a gdzie kupiliście taki krawatomusznik?
I widzę, że zabawa z malibu latino w pełni... :) U nas też będą (to ty nas przekonałaś) ;)

lestek bedziecie się bawić tak superancko jak my, jestem pewna :) ten krawato musznik czyli to wygląda jak krawat, ale jest już zawiązany i zapina się go z tyłu jak musznik - naprawdę super sprawa, my kupiliśmy za grosze w sklepie z garniturami w Domu Towarowym w Gdyni Chylonii

Znaleźliśmy ten krawatomusznik (ma jakieś delikatne listki więc idealnie pasuje do bukietu) i problem z głowy :)

super :)

dlaczego ten facet na zdjęciu miał za duży garnitur? a efekt muchokrawata najlepiej widać na drugiej foto gdy mu tak charakterystycznie "zwisa" jakby założył szybko cudzy krawat :/ masakra

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...