Jaki moduł ratalny do sklepu na redcart ?

Jaki polecacie moduł ratalny do sklepu na redcart? Klienci mojego sklepu, coraz częściej pytają o możliwość płatności w ratach i postanowiłem iść za ich głosem i wprowadzić taką możliwość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raty za zakupy są coraz powszechniejsze, dlatego nie dziwi mnie, że klienci tak często pytają o tą formę płatności. Jeśli chodzi o moduł ratalny, to polecam sprawdzić ten od iRaty. Dużo dobrego o nim słyszałem od kolegów, którzy prowadzą swoje sklepy w internecie.

Również polecam system ratalny od iRaty. Za równo od strony biznesowej jak i klienta. W swoim sklepie mam ten moduł od niedawana, ale ilość klientów dzięki niemu jest o wiele większa. Jeśli chodzi o pochwałę ze strony klienta, to wniosek kredytowy jest prosty w wypełnieniu, a decyzja kredytowa jest bardzo szybka.

Chyba już jestem pewny i zdecyduje się na ten system. Jednak mam pewien problem, mianowicie nie wiem z kim zacząć współpracę, by taki system wdrożyć. Znasz może firmę godną polecenia?

Bardzo dobra decyzja, będziesz na pewno zadowolony z tego systemu :) Jeśli chodzi o firmę z którą warto zacząć współpracować, to polecam ich https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Rejestracja trwa zaledwie dwie minuty :)

Firma to istna pomyłka. Z technicznego punktu widzenia dno, żadnych zabezpieczeń, ataki botów, problemy z eksportem cen. Produkty trzeba układać ręcznie, brak wyborów wariantów koloru lub rozmiaru. Na świeżo z 100 produktów, google ocenia wydajność platformy na 17%. Seo-katastrofa, wszędzie jawa, przestarzałe skrypty. Dział techniczny to pełna amatorka, a sama firma oferuje cos, czego zaoferować nie jest w stanie. RedCart to nie jest stabilna platforma cenowa, to stres, nerwy, wieczne telefony z problemami. Jeżeli chcecie w spokoju rozwijać sklep, szukajcie jakiegokolwiek innego rozwiązania, nie tych amatorów.

Inne tematy z forum

Własna firma (40 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Jak otworzyć sklep internetowy (77 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....