Re: Jaki szpital
polecam szpital wojewódzki
ale najważniejsze zapisz się do szkoly rodzenia prowadzonej przez położne ze szpitala gdzie chcesz rodzić, dla mnie to było super, bo nie jestem z tych stron, i wszystko dla mnie obce, a jak poznałam te Panie w Szkole rodzenia, na luzie, pogawędki, ploteczki to aż miło było je spotkać w szpitalu. Nawet jedna do mnie smsy pisała przez jeszcze miesiąc po porodzie.
A wracając do tematu, to chyba wszystkie szpitale są już "rodzić po ludzku" ważne tylko jak napisała już jakaś dziewczyna wyżej, aby wiedzieć co chcesz mieć w tym szpitalu, czy odwiedziny na sali, czy możliwość rodzenia w wannie ( mi na tym zależało), czy masz znajomych w tym szpitalu np. lekarza prowadzącego, czy chcesz aby bylo blisko do domu- oj jest masa szczególików która może decydować o wyborze, i napewno nie kieruj się opiniami dziewczyn świeżo po porodzie, bo one jeszcze nie doszły do siebie po porodzie i strasznie mogą wyolbrzymiać a co gorsza utożsamiać szpital i jego personel z bólem porodu a wtedy nawet najlepsze położne w opisie będą wrednymi Helgami.
1
0