Jakie biuro podrózy najlepiej??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Chcemy leciec pod koniec kwietnia na wycieczke i nie wiem ktore biuro podrozy wybrac.
Korzystalismy juz z uslug biura TUI ale w porownaniu do innych jest dosc drogie i nie wiem czy zaryzykowac gdzies indziej zeby bylo taniej...jakie biuro polecacie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie biuro podrózy najlepiej??

zadne.
lepiej na wlasna reke cos zorganizowac

Re: Jakie biuro podrózy najlepiej??

tylko nie kazdy jest na tyle odwazny aby zorganizowac wszystko samemu, kupujac pakiet nie musismy sie o wszystko martwic

jesli chodzi o biuro podrozy to wszystko zalezy od tego dokad chcecie jechac, biura podrozy specjalizuja sie w roznych kierunkach
jak potrzebujesz pomocy pisz na prv (pracuje w biurze podrozy)

Hejka. To zalezy. Czasem faktycznie lepiej jechać na własną rękę, a czasami lepiej opłaca się lecieć z biura podróży jak np. do Egiptu https://www.traveligo.pl/last-minute/egipt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Traveligo to nie biuro podróży, a pośrednik sprzedający oferty innych biuro podróży. Kiedyś kupiłam tak wycieczkę w Rivierze z Travelplanet, też się dałam nabrać, że to biuro podróży. Wyjazd miał być w piątek, a w czwartek odwołali nam wyjazd, gdyż biuro podróży sprzedało wycieczki swoim, a Travelplanet nie udało się dla nas kupić (wyjazd w czerwcu, kupiony i zapłacony w marcu...). Wyszło tak,  że przez 4 miesiące nie mogłam odzyskać swoich pieniędzy. Nigdy więcej takich kombinacji...

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1230 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...