Jakie skarpetki dla rocznego dziecka?

Temat dostępny też na forum: Bogatka Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam jakie skarpetki kupowac dla rocznego chlopca chodzi mi z czeko maja byc bawelna czy jakis inny material?z gory dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jakie skarpetki dla rocznego dziecka?

jeeeny ,w zyciu sie nad tym nie zastanawialam, skarpetki jak skarpetki. to juz chyba wariactwo zeby analizowac sklad surowcow skarpetek, ale moze ja sie myle....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no nie dokońca bez różnicy w bawełnie się tak nie pocą i sa przewiewne ;)
moje biegały w bawełnianych z absami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aga mi to nie obojetne w czym moje dziecko chodzi dlatego ze w jakis zwyklych skarpetkach moga mu sie nogi odpazyc i dla mnie to nie obojetne.mjakmama ma racje.

Cóż, ja tez myslę,że najlepsze są bawełniane, zarówno dla dzieci , jak i dorosłych

ja mam wszystkie bawełniane, ewentulanie z dodatkiem elastynu, aby fajnie wchodziły na nóżki.

Witam

Ważne żeby nie kupować skarpet Chińskich - czyli tych najtańszych !! ponieważ w tych skarpetach nawet " bawełna" jest sztuczna są to zazwyczaj najtańsze skarpety, takich nie warto kupować bo dzieje się właśnie to co mówiłeś- nieprzyjemny zapach stóp, odparzenia itp. Trzeba szukać skarpet polskich producentów ( polecam http://www.matiskarpety.pl nie importerów ( oni też chińszczyzną handlują), trzeba skarpety polskich producentów kupować, one są szyte z włoskiej bawełny, lecz one także nie mają zawartości 100% bawełny, zazwyczaj jest to 80% bawełny - prawdziwej bawełny ! i 20 % elastilu ( laycry- możesz poczytać o tym materiale jak poszukasz) , ale nie martw się to nie jest nic sztucznego to po prostu materiał dodawany aby skarpeta była elastyczna ( rozciągliwa) , niestety skarpety Polskie są droższe ich nie kupisz za 50 gr od sztuki, dobre skarpety kosztują w detalu min. 2,50 ale to nic w porównaniu do skarpet nike itp markowych ( które również szyte są w chinach) wiec przede wszystkim wystrzegać się taniej chińszczyzny !!

Ps. wiem tyle o skarpetach bo moi teściowie produkują :) i polecam Mati z Aleksandrowa Łódzkiego , niestety tylko hurt ( http://www.matiskarpety.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

my mamy bawełniane, bez mocnych gumek, maly i tak chodzi w kapciach więc cieńkie skarpetki są ok.

Ja polecam skarpetki stąd: https://dlastop.pl/35-skarpety-stopki-meskie
Zawsze tam kupuję i jest ok. Mają duży wybór i damskich i męskich. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Cukrzyca ciążowa - pytanie (37 odpowiedzi)

moja cukrzyca ciążowa jest bardzo dziwna :) po glukozie 75g mój wynik po 2h wynosił 154, na czczo...

ile potrafi wasze dziecko? 3 latka... (19 odpowiedzi)

Nasz Filip we wrzesniu skonczy 3 latka. Ale jego rowiesnicy w lipca i sierpnia potrafia duzo...

co myślicie o mieszkaniach w Falowcu (72 odpowiedzi)

mam zamair kupić mieskzanie i zastanawiam się nad falowcem