Ewa - ocena (1) Pan Jan jest bardzo sympatycznym człowiekiem i fachowcem. Praca wykonana... Ewa Inwestor - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła, fachowa obsługa i doradztwo pod kątem możliwych... Inwestor Aleksandra - opinia (1) Świetna i szybka i pomoc w remoncie kominka. Pan Jan wykonał pracę solidnie,... Aleksandra
Krystyna Musiał - opinia (1) Usługa wymiany wkładu kominkowego wykonana zgodnie z kosztorysem i... Krystyna Musiał KK - opinia (1) Ponownie skorzystałam z usług Pana Jana i ponownie muszę stwierdzić, że to... KK Katarzyna - opinia (1) U Pana Janka zamówiliśmy piec wolnostojący, doradził, zamontował i działa... Katarzyna Irena - opinia (1) Z usług Pana Janka skorzystalam na podstawie opinii zamieszczonych w... Irena Adam - opinia (1) Serwis kominka wykonany fachowo, kompleksowo i z pełną rzetelnością. Adam Teresa - opinia (1) Pękła mi szyba w kominku z wróciłam się do Firmy jan kominki usługa została... Teresa Bartosz - opinia (1) Pan Jan to absolutne 100% zawodowstwo w swoim fachu:) Rzetelność, precyzja,... Bartosz Anna - opinia (1) Pan Jan ocenił, naprawił i działa, polecam Anna Tomasz D - opinia (1) Jakość obsługi na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy... Tomasz D Mariusz z Trąbek Wlk - opinia (1) Polecam z zamkniętymi oczami, bez żadnych zająknięć p. Jan jest of de best. Z... Mariusz z Trąbek Wlk Dawid D - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobry kontakt i wysoka jakość. Można... Dawid D Mateusz - opinia (1) Profesjonalny człowiek. Doradzi jak dla siebie, zamontuje jak dla siebie a... Mateusz Sylwia z Gdyni - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z umiejętności i profesjonalizmu pana Jana. To... Sylwia z Gdyni Danuta i Marek z Żukowa - opinia (1) Naprawa wykonana profesjonalnie, szybko, solidnie i sprawnie. Kominek... Danuta i Marek z Żukowa Krzysiek - opinia (1) Wymiana szyby oraz naprawa elementów kominka wykonana w sposób profesjonalny... Krzysiek Piotr G. - opinia (1) Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Jana. Od samego początku... Piotr G. Sławek - opinia (1) Współpraca z Panem Jankiem była naprawdę profesjonalna i przyjemna. Jeżeli na... Sławek