Dominika - opinia (1) Polecam serdecznie wszystkim, którzy szukają profesjonalisty od kominków. Pan... Dominika Wiola - opinia (1) szybko, sprawnie i fachowo, a do tego Pan Janek to dusza człowiek. Polecam z... Wiola Zbyszek - opinia (1) Pan Jan przeprowadził kompleksowy remont kominka, który był eksploatowany... Zbyszek
AlicjaK - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.przystepne ceny. AlicjaK Grzegorz - opinia (1) Doradztwo i wykonanie na najwyższym poziomie. Mimo, że w zamówionym... Grzegorz Marek - opinia (1) Bardzo rzetelna, terminowa usługa. Przesympatyczna współpraca. Zawsze można... Marek Archibion Pracownia Projektowa Krzysztof Czerwiński - opinia (1) Rzetelny i fachowy rzemieślnik, pracujący na dobrych materiałach. Uważnie... Archibion Pracownia Projektowa K Leszek - opinia (1) Szybka i profesjonalnie wykonana praca. Pan Jan klienta traktuje bardzo... Leszek Daniel - opinia (1) Profesjonalista! Szczerze polecam! Daniel Beata - opinia (1) Pan Jan to błyskawica w załatwianiu sprawy, umie doradzić, nie tylko w... Beata Restauracja 3 Piece - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja.... Restauracja 3 Piece Jolanta - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec.Dotrzymujący terminów.Pana Jana cechuje wysoka kultura... Jolanta Michalina z Sopotu - opinia (1) Od dawna marzyłam o biokominku i zjawił się Pan Jan - zainstalował go w... Michalina z Sopotu Emilia - opinia (1) Rzetelna i fachowa usługa wykonana od A do Z. Bardzo dobry kontakt z... Emilia Justyna Zając - opinia (1) We współpracy z Panem Janem spotkaliśmy się z najwyższą jakością usług,... Justyna Zając Janusz Lewiński - opinia (1) Super kompleksowa usługa i doskonałe wykonanie instalacji i zabudowy kominka... Janusz Lewiński Witek - opinia (1) Miałem przyjemność widzieć kilka zrealizowanych prac Janka. Dokładność i... Witek Ula - opinia (1) Pan Jan jest bardzo doświadczony w swojej branży. Współpraca z Panem... Ula Polecam firmę Jan Kominki (1) Miałem przyjemność współpracy z firmą Jan Kominki. Gorąco polecam jej usługi.... Tomasz Polecam Serdecznie (1) Bardzo polecam tą firmę miałem zapewnione profesjonalne doradztwo w stosunku... Dawid