pizzeria Alicante na Wiszących Ogrodach.
Wielkie porcje obiadowe, po 2 kotlety i góra surówek.
Pizze bez rewelacji, ale mogą być. W sumie opinie są podzielone, bo niektórzy twierdzą, że najlepsze w Trójmieście ;)
Nie mają stronki, ale tu masz menu: http://www.szama.pl/opis.php?id=424
Agusiu przykro mi, ale nie mam ulotki, ani skanera :(
My tam mamy kilka ulubionych dań i ulotki wywalamy. Ale jak zadzwonisz i pogadasz to na pewno coś Ci podpowiedzą. Obsługa jest bardzo miła, ja kiedyś jechałam samochodem i nie miałam ani ulotki ani jeszcze ulubionych dań, to mi przeczytali co mają :)
Jakby co polecam ich kotlety chyba z piersi zapiekane z pieczarkami i serem :)
A pizzę zamawiamy farmerską, jest tam sporo składników.
Mają też makarony, pierogi, sałatki i zupy.
Można też zamówić pizze xxl, ale raz zamówiliśmy i nam nie pasowała, bo była trochę za miękka.
A ja w sumie nic nie polecam ;) Jakoś jeszcze nie trafiłam na dobre żarełko, choć przeważnie zamawiamy pizzę.
Dziś natomiast widziałam reklamę przy wjeździe na osiedle Jasień "domowe obiady, wkrótce otwarcie" musze wyczaić gdzie to
W Rimini mi osobiście pizza nie smakuje, zamawiałam tam tylko zestawy (frytki, surówki i np. pierś z kurczaka). W El Duende mają pizze, jak na razie ja zamawiała pizze Wiejską i powiem, że mi smakuje :)
Będąc we Wrocławiu jedliśmy pizzę serowe party. Zawierała ser feta, mozzarella i pleśniowy. Gdzie znajdę taką pizzę? Tamta pizzeria nazywała się Party Pizza. Czy znajdę taką u nas?
eldeko,mój mąż zamawie tzw pizze quatro formaggio-4 rodzaje sera:-) Są w pizza 33, w Enigmie w Gdańsku na Przeróbce-to moje rejony to wiem a gdzie indziej .. Ja jej nie jem,bo dla mnie za słona,mąż się zajada :-)
Niestety nie polecam ani jednej , ani drugiej. W życiu nie jadłam gorszych obiadów. Zamówiłam , a tu mięso śmierdzące i tylko doprawione, ryż zeschły, ziemniaki pieczone spalone, surówki chyba z gotowizny , bo słodkie i nie do zjedzenia. Piszę o tych jadłodajniach( o ile można je tak nazwać) ponieważ dzisiaj zamówiłam jedzenie z dostawą z tych pizzerii , niestety z obu to nie obiady - A KOSZMAR i drogo!!!!!!!!. Polecam natomiast PIEROGARNIĘ w Pruszczu Gdańskim i Pizzerią ROMA w Pszczółkach na stacji ORLEN. Tam naprawdę można smacznie zjeść.
a dlatego przez telefon -ze nie zawsze zabieramy laptopa na dzialke ;) w telefonie nie wszystkie strony mi sie otwieraja czy tez nie wszystkie dzialaja prawidlowo ;)
nowe pytanie :) gdzie w Jasieniu lub okolicy mozna kupic dobre gotowe pierogi? z owocami ;) czy w tym garmazu u krawca maja takie? jesli tak-dobre? jaka cena?