Marcin - ocena (1) Leczenie prowadzone nieprofesjonalnie (potwierdzone przez innego specjalistę)... Marcin Ewelina - opinia (1) Cieszę się, że trafiłam do tego gabinetu. Pani doktor fantastycznie mi... Ewelina Karolina - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z leczenia w tym gabinecie. Pani doktor bardzo... Karolina
natalia w - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z leczenia ortodontycznego w gabinecie jazzdent.... natalia w Patrycja Wesołowska - opinia (1) polecam, mają bardzo dobre podejście do Pacjenta, każdy przypadek jest... Patrycja Wesołowska sebastian - opinia (1) Polecam panią doktor, przechodzę tam leczenie ortodontyczne i lepiej nie... sebastian Aparat na zęby (2) Jestem Pacjentem Pani Doktor od 7 miesięcy, przez ostatnie miesiące mój... Piotr Waszkiewicz Wyjątkowy gabinet! (1) Byłam w wielu gabinetach stomatologicznych, ale Jazzdent jest wyjątkowy. I... Małgorzata gabinet warty polecenia (1) Jazzdent to zdecydowanie najsympatyczniejszy ze wszystkich gabinetów, w... Klaudia Nic nie boli! Pani potrafi zaśpiewać do ucha ! (2) Człowiek siada na fotel zestrachany a po kilku minutach jest już wyzbyty z... paweł Bez strachu (1) Pani Doktor poza tym, że skutecznie zajęła się moimi słabymi zębami, swoim... Joanna Wyjątkowy gabinet (1) Obsługa o wyjątkowym charakterze. "Śpiewające" podejście do klienta, ogromna... Anna Stankiewicz najlepszy Stomatolog ! (1) Szczerze polecam! Super obsługa, profesjonalne podejście do pacjenta. No i... lj STOMATOLOGIA BEZ GRANIC (1) Niesamowita atmosfera.Byłem w szoku.Pani Dentystka sobie podśpiewywała.W tle... BOXER Super dontystka!! (1) Nic wiecej nie trzea mowic! Marta śpiewjąco-tańcząca (1) koleżanka mi poleciła,super rewelacja opieka bezbolesna i co najważniejsze... jadzia