Włąsnie wrocilem z salonu do ktorego zdecydowalem sie pojsc po przeczytaniu tutejszych opinii. Zadzwonilem do nich wczoraj o 8 rano, dodzwonilem sie bez problemu. Mozna zarejestrowac sie z NFZ z tym, ze wtedy to trwa. Ja mialem najblizszy termin za 3 tygodnie ale to i tak lepiej niz w przychodni w ktorej sie lecze gdzie termin wyznaczono mi za 5 tygodni...

Stwierdzilem wobec tego, ze umowie sie prywatnie. Jesli chodzi o prywatna wizyte to moglem nawet tego samego dnia ;)

Na pania doktor w salonie nie musialem w ogole czekac, ba wszedlem nawet 30 min przed czasem. Pani doktor bardzo mila, wydaje mi sie ze zostalem przebadany nalezycie. Obsluga w salonie rowniez mila, pomogli mi dobrac oprawki. Mam jednak male zastrzezenie do pana, ktory zamawial mi soczewki. W zasadzie gdybym go nie zapytal o rodzaj i cene, to Pan wybralby mi je wedle wlasnego uznania. A przeciez mamy rozne soczewki o roznym koszcie. Gdy zapytalem go o to, to odnioslem wrazenie, ze nie do konca sie na tym zna albo po prostu nie chcialo mu sie po raz 1000 tlumaczyc komus roznic. Zupelnie inaczej inna Pani z obslugi tlumaczyla roznice w soczewkach klientce obok. Ale generalnie pozytyw! :) 4+ ;)