Jubiler Monika

Sklepy jubilerskie

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

Arek - ocena (1) Bransoletka damska,piękna ale słaba naprawiana kilka razy,w końcu kobieta... Arek K .O - opinia (1) Szczerze odradzam zakupy, łańcuszek wizualnie - ładny ale kiepskiej... K .O Ania - opinia (1) Fatalna obsługa. Usługa złej jakości plus długie oczekiwanie. Po zmniejszeniu... Ania
ANNA - opinia (2) Kupiłam pierscionek złoty z szafirem próba złota 585 oraz z diamentami żle... ANNA Kasia - opinia (1) Łańcuszki rwą się w rękach.Kolczyki wyginają się jakby były z... Kasia Tandeta!!! (1) Zgadzam się z przedmowczynia. Kupiłam w "Jubiler Monika" dwie bransoletki za... Aga Nie polecam (1) Bardzo słaba jakość oferowanych towarów. Jan Promocje w lutym 30-50% (2) W lutym kupiłam z chłopakiem obraczki u nich. Taki sam wzór , waga w Aparcie... Asia Jest super! :) (1) Cała rodzina zaopatruje się u nich od dawna na wszelakie okazje. Bardzo... Damian Nie dajcie się nabrać na ich pseudo promocję (2) Byłem dowiadywałem się o zakup pierścionka z brylantem, ceny po MEGA zniżce... Jurek Polecam (1) Jestem klientką "Moniki" od bardzo długiego czasu i z ręką na sercu mogę... Alicja Agniecha - opinia (1) Asortyment ladny i nic sie nie dzieje. Co do obslugi, masakra. Panie klientem... Agniecha zadowolona (1) Juz kilka razy dokonała zakupów w tym sklepie i jestem zadowolona . MAnia masakra (3) Kupiłam córce kolczyki na tak zwane angielskie zapięcie, zapięcie źle... eve plasmo - opinia (1) Bardzo miła obsługa, asortyment porównywalny do tego w innych sklepach, cena... plasmo Zero profesjonalizmu. (3) Kupiłam z mężem w tym "sklepie" pierścionek i dwa łańcuszki- niestety.... Beata OBRĄCZKI (1) Kupiliśmy z mężem obrączki w elizie. Jestesmy zadowoleni soczewkowe i bardzo... Małgorzata P przestrzegam+odradzam+uciekajcie (1) Nie polecam sklepu - to krętacze nastawieni na skupowanie złota, zresztą tak... Ariadna OBRĄZKI (2) POLECAM JUBILERA ELIZA W GALERIi przymorze. Wszystko poszło szybko,... Gosia