Julia Wisińska - ocena
Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Goauto, właśnie za pierwszym podejściem zdałam egzamin na prawo jazdy i wiem jak dużo zależy od tego jaką szkołę jazdy się wybierze. Ja zaczynając kurs byłam bardzo zestresowana i czułam, że jestem przypadkiem beznadziejnym jeśli chodzi o prowadzenie samochodu - niestety miałam bardzo złe doświadczenia w poprzedniej szkole jazdy gdzie po przejściu całego kursu nie zyskałam w najmniejszym stopniu poczucia kompetencji ani umiejętności jazdy. W szkole Goauto natomiast zarówno teoria z Panem Wojtkiem który zrozumiale i z humorem wszystko tłumaczy jak i jazdy z Panem Tomaszem mnie nie zawiodły. Na zajęcia praktyczne warto przyjść znając już teorię i utrwalać ją w trakcie jazd a co dba Pan Tomasz pytając o różne bardziej zawiłe zagadnienia, nie jest to na pewno ten typ instruktora, który przez całe szkolenie mówiłby, że wszystko jest super a potem na egzaminie czeka przykre zaskoczenie. Pan Tomasz uwagę na wiele szczegółów, co pozwala na zdobycie wszelkich potrzebnych kompetencji i zyskanie pewności za kierownicą dzięki czemu zarówno egzamin jak i przyszłe sytuacje na drodze nie stanowią po tym kursie problemu.