Jurta

Restauracje Pierogarnie

Sopot, Grunwaldzka 67

Neon - opinia (1) Miejsce z wybitnie, powtórzę, wybitnie smaczną kuchnią wschodnią. Genialne... Neon Najlepsze pierogi w Trójmieście! (1) To absolutnie wyjątkowe miejsce, bo jeśli myślicie, że już wszystko wiecie o... Rotor Polecam (1) Bardzo smacznie, bez napinki. Pyszne ciasto pierogowe, mięso przyprawione... Joanna
Nie zjadliwe (2) Byłam z rodziną na obiedzie, zdecydowaliśmy się na pielmieni i chinkali... Goska Najlepsza kuchnia kresowa / wschodnia w Trójmieście! (1) Najlepsze pielmieni, najlepsze czebureki, najlepsza marchew po koreańsku i... miauczyński Tak jak powinno być ! (1) Ciasto do wszystkich rodzajów "pierogów" które skosztowałem (czebureki,... Smakosz Pycha (1) Wspaniale i pyszne jedzenie. Byłem z żoną w bardziej ekskluzywnych... Artur Pycha! (1) Mieszkam obok, a dopiero teraz trafiłem. Bosko smacznie! Bardzo miły pan za... Bartosz Dobre domowe jedzenie ze wschodu (1) Fajny mały lokalik z sympatyczną parą właścicieli. Dobre i różnorodne... moskwicz Szału nie było (1) Witam.Byłem dziś z żoną uprzednio czytając opinie. Zamówiliśmy... Marcin z Gdańska Chinkali- polecam (1) Zakupiłam kupon z grouponu. Polecam zastanawiającym się. Jakość i cena super.... agnes JURTA SOPOT (1) Wspaniale pierogi roznego typu ! NAjwazniejsze jest niezwykle Cie Nike I... Ela Kwiatkowski Sopot POLECAM (1) Pyszne jedzenie. Szczególnie godne polecenia gołąbki rozpływające się w... Michał lubię dobre pierogi te są najlepsze jakie jadłem (1) pierogi są super może kraj z którego pochodzą nam się źle kojarzy ale pierogi... jerzy Świetne jedzenie! (1) To miejsce broni się tym co na talerzu. Jest smacznie i świeżo. Niby pierogi... Alter Warto odwiedzić (1) Do Jurty zajrzałem przypadkiem będąc w Sopocie na spacerze. Zachęciły mnie... Kacper Polecamy! (1) Jurte odwiedziliśmy rodzinnie w niedzielne po południe. Jedliśmy pyszne... Kasia Polecam!!! (1) Pierogi super!!! Uszka z lososiem odlot!!! Polecam!!! Alex KA3AX (1) Super restauracja. Jedzenie jeszcze lepsze. Pielmieni i czebureki jak u mamy.... KA3AX Najlepsze pierogi! (1) Super, nie moge się doczekać gdy znów bede w Sopocie:) Agnieszka