Magda - opinia (1) Kontakt do Pana Pawła otrzymałam z polecenia, a teraz polecam swoim znajomym.... Magda Marta - opinia (1) Serdecznie polecam, wszystko bylo sprawnie zalatwione, Pan Pawel odpowiedzial... Marta Michał Oszal - opinia (1) Profesjonalna obsługa, wszystko załatwione szybko i sprawnie. polecam! Michał Oszal
Kamil - opinia (1) Bardzo dobra oferta kredytowa, fachowe doradztwo, bezproblemowy kontakt i... Kamil Paulina - opinia (1) Osobiście polecam, profesjonalne podejście, perfekcyjna obsługa. Częsty... Paulina Maciej - opinia (1) Wzorowy kontakt. Nawet w tym trudnym dla nas wszystkich okresie, kiedy... Maciej Daria i Radek - opinia (1) Potrzebowaliśmy kogoś, kto pomoże nam w zrealizowaniu naszego... Daria i Radek Kamil - opinia (1) Polecam Pana Pawła. Byłem praktycznie w sytuacji bez wyjścia a Pan Paweł to... Kamil Mateusz - opinia (1) Polecam Pana Pawła, który perfekcyjnie doprowadza sprawę do końca. Informuje... Mateusz Mieczysław - opinia (1) Pana Pawła polecił mi znajomy. Umówiłem się na spotkanie i muszę przyznać, że... Mieczysław Agnieszka i Dawid - opinia (1) W 100% możemy polecić Pana Pawła jako doradcę kredytowego. Zawsze był... Agnieszka i Dawid Zdecydowanie Polecam! (1) Ogromna wiedza produktowa i umiejętność przełożenia jej w praktyce sprawiły,... Mariusz Marzenie spełnione (1) Dzięki kompleksowej pomocy i wyszukaniu idealnej oferty kredytowej, mogę... Krzysztof Edyta i Marcin - opinia (1) Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Rzetelny,sumienny,miły i... Edyta i Marcin Kredyt hipoteczny bez problemu (1) Serdecznie polecamy Pana Pawła Sucheckiego. Nieoceniony podczas całej... Iza i Przemek Hipoteka (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Naprawdę jest pośrednikiem pomiędzy... Ivan Tsymbalyuk Świetny Doradca! (2) Pan Paweł Suchecki jest naprawdę rewelacyjnym doradcą finansowym. Dzięki... Dariusz Ordon Paweł Sudecki (1) Super profesjonalne doradztwo w zakresie kredytu hipotecznego.Bardzo fachowa... Adam Hinkelman polecam (1) Szczerze polecam, Pan Paweł Suchecki to profesjonalny i skuteczny doradca... Rafał Kredyt hipoteczny (1) Polecam Pana Pawła Sucheckiego. Bardzo sumienny, punktualny, rzetelny. Sama... Dorota