Liszewski Jarosław - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem. W moim przypadku po krótkiej rozmowie... Liszewski Jarosław Wojciech - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i na temat - czyli wszystko to, czego oczekuje się od... Wojciech Żaneta W. - ocena (1) Z całego serca polecam.doradztwo pana Pawła. W moim wypadku pan Paweł nie... Żaneta W.
Katarzyna K - ocena (1) Polecam usługi Pana Pawła, bardzo profesjonalne podejście do klienta, ogromna... Katarzyna K Magdalena S. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy usługi Pana Pawła. Profesjonalizm,... Magdalena S. Monika M. - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Pawłem Sucheckim. Profesjonalizm, zaangażowanie i... Monika M. Anna - ocena (1) Kredyt hipoteczny podpisany, pan Paweł przebrnął z nami przez cały proces... Anna Marcin Leśniewski - ocena (1) Bardzo profesjonalny i pomocny doradca. Szybko skompletowane dokumenty,... Marcin Leśniewski Ela - ocena (1) Możemy z czystą przyjemnością polecić Pana Pawła. Korzystaliśmy z pomocy przy... Ela Karolina - ocena (1) Polecam. Współpraca przebiegła sprawnie i na najwyższym poziomie. Karolina Daniel - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem. Bardzo profesjonalny doradca z podejściem... Daniel Klaudia i Mateusz - ocena (1) Pan Paweł to świetny doradca kredytowy. Poprzez skrupulatny wywiad dokładnie... Klaudia i Mateusz Daniel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z współpracy z Panem Pawłem. Bardzo szczegółowe... Daniel Kamil Leończuk - ocena (1) Pan Paweł przeprowadził mnie przez proces kredytu hipotecznego w sposób... Kamil Leończuk Natalia P. - ocena (1) Kredyt załatwiony sprawnie , bez żadnych problemów i profesjonalnie... Natalia P. Iryna Dykovska - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Pawłem Suchieckim i szczerze polecam... Iryna Dykovska Sebastian A - ocena (1) Bardzo chciałbym podzielić się moim wyjątkowym doświadczeniem z doradcą... Sebastian A Sebastian - ocena (1) Bardzo chciałbym podzielić się moim wyjątkowym doświadczeniem z doradcą... Sebastian Weronika - ocena (1) Pan Paweł Suchecki, z którym mieliśmy przyjemność współpracować, zasługuje na... Weronika Paulina - ocena (1) Polecam współpracę w sprawach kredytowych wszystko jasno wytłumaczone, a w... Paulina