M. - opinia (1) Wiedza, dyspozycyjność, elastyczność, zaangażowanie. Polecam! M. Karolina Gajewska - opinia (1) Polecamy Pana Pawła z czystym sumieniem. Od pierwszego spotkania... Karolina Gajewska Klaudia - opinia (1) Jestem ogromnie zadowolona z pomocy Pana Pawła. Duża dyspozycyjność,... Klaudia
Joanna i Bartosz - opinia (1) Bardzo polecamy usługi Pana Pawła. Zanim podjęliśmy współpracę, porównaliśmy... Joanna i Bartosz Mirek - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam firmę Just Finance. Doradztwo pana Pawła było... Mirek Madzik81 - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne doradztwo i cierpliwość. Na każde pytanie... Madzik81 Daniel - opinia (1) Do pana Pawła trafiliśmy z polecenia i to był strzał w dziesiątkę, Pełen... Daniel Ada & Marcin- opinia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dyspozycyjność w kontakcie o każdej porze dnia i nocy,... Ada & Marcin- opinia Elżbieta - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Profesjonalizm i fachowa obsługa na każdym etapie.... Elżbieta Paweł - opinia (1) Polecam korzystanie z usług Pana Pawła. Cały proces ubiegania się o kredyt... Paweł Mariusz - opinia (1) Nieoceniona pomoc przy załatwianiu kredytu hipotecznego. Pan Paweł doradzał... Mariusz Krzysztof - opinia (1) Polecam, bardzo profesjonalna firma. Pełen kontakt z klientem, informacje na... Krzysztof Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Od początku do końca wszystko rzeczowo wyjaśnione,... Piotr Marta - opinia (1) Pan Paweł jest człowiekiem godnym polecenia. Doceniam go za jego ogromną... Marta Ignacy - opinia (1) Indywidualne podejście, fantastyczna obsługa, doświadczenie i elastyczność w... Ignacy Dawid - opinia (1) Polecam Pana Pawła Sucheckiego poprostu potrafi zdziałać cuda. Towarzyszące... Dawid Maja - opinia (1) Pan Paweł Suchecki to profesjonalista, którego z czystym sumieniem mogę... Maja Maciej Kowalski - opinia (1) Gorąco polecam Pana Pawła Sucheckiego. Potrzebowałem pomocy przy uzyskaniu... Maciej Kowalski karolina - opinia (1) Bardzo polecam Pana Pawła, super doradca, dostępny zawsze i wszędzie i bardzo... karolina Monika Sielatycka - opinia (1) Bardzo chwalę współpracę z Panem Pawłem. Ogromna wiedza na temat banków i ich... Monika Sielatycka