Mój nowy ortodonta (1) Mam dużo złych wspomnień z wizyty u poprzedniej ortodontki..to musiałem... Kris Zdecydowanie polecam (1) Pani doktor jest profesjonalistką, która na okrągło dba o podnoszenie swoich... Dorota Polecam, a żywą reklamą jest mój piękny uśmiech (1) Kiedy przyszłam do Pani dr Horoszko - Czapla nie spodziewałam się takiego... Aneta
Okropne doswiadczenie (1) Nie polecam! Nie mam milego wspomnienia o mojej przygodzie z aparatem i pania... Magda Polecam! (1) Polecam ta Panią! Efekty widać bardzo szybko , widać ze przykłada się do tego... Kobieta NIE POLECAM!!!! (3) Pani stomatolog najchętniej za samo dzień dobry skasowałaby za konsultacje.... nie polecamm Zdecydowanie polecam (1) Właśnie zakończyłam leczenie i bez najmniejszego wahania mogę polecić... megxxx Wszystko na tak! :) (1) Polecam, polecam! Jeżeli masz jakiekolwiek obawy czy wahania - polecam TEN... Magda Pełen profesjonalizm (1) Polecam panią dr Justynę. Mam piękne proste zęby, co udało nam się osiągnąć w... Kasia Nie rozumiem tych negatywnych wypowiedzi (3) Bardzo sobie cenię profesjonalizm i jakość obsługi. Zakładałam aparat we... CST Profesjonalny gabinet (1) Gabinet poleciła mi moja dobra koleżanka, która nosiła aparat ortodontyczny... Beata Zadowolona klientka (1) Zupełnie nie popieram negatywnych opinii. Tak jakby osoby, które to napisały... Daria dziękuję Pani Justyno! (1) Zakończyłam leczenie już jakiś czas temu. Dziś koleżanka poprosiła mnie o... dorota Jestem bardzo zadowolona (1) Z usług Pani Justyny korzystam już od kilku lat. Wcześniej unikałam wizyt w... Magdalena Bardzo polecam (1) Zakładałam aparat stały ponad rok temu - na górze przezroczysty, na dole... Kasia Cz. Uczciwość przede wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolony z usług w tym gabinecie. U poprzedniego dentysty u... Tomasz