Bardzo polecam (1) Bardzo dobry i profesjonalny gabinet stomatologiczny. Umówiłem się... Radosław Saj Leczenie endodontyczne (1) Dzisiaj skorzystałam z usług kliniki w Gdańsku.Jestem pacjentką,która... Karolina Polecam (1) Polecam klinike K2 dental. MIly personel , profesjonalne uslugi na... Anna Niziol
Higienistka stomstologiczn (1) Czyszczenie zebow Bardzo mila, rzetelna i fachowa Pani. Pelen profesjonalizm.... Gosia Dr.Krupski (1) Dziekuje za szybkie i bezbolesne usuniecie zeba.Czuje sie dzis jak nowo... Ewa Tyszkiewicz Polecam Panią Dr Jolantę Kulczyńska (1) Leczenie w gabinecie K2 Dental w Gdańsku przez Pania Kulczyńską przebiegło... Rafał z Braniewa K2DENTAL pelna satysfakcja (1) Przebylam wiele kilometrow aby leczyc bardzo skomplikowany zab trzonowy.... Agnieszla Z. Polecam (1) Witam, Leczymy się tam cała rodziną, mam dzieci w wieku 4 i 6 lat - super... Joanna Najlepszy stomatolog w Trójmieście! (2) O Doktorze Krystianie Krupskim śmiało można powiedzieć, że to najlepszy... W. Gorąco polecam (1) Polecam, wyrwanie zęba z dłutowaniem wydawało się koszmarem, a koniec końców... Ania polecam!!! (1) Jakiś czas temu miałam dłutowaną ósemkę. Zabieg, na który w innym gabinecie... Kasia Polecam! (1) Profesjonalnie, bez bólu i przede wszystkim sympatycznie :) Nie sądziłam, że... Beata Przyjazna klinika (1) Gorąco polecam wszystkim klinikę K2 Dental w Gdańsku oraz dr.Korn u którego... Kamila Sama przyjemność! (1) Jedną ósemkę straciłam już w Gdańsku u dr Krupskiego, drugą będę wyrywać w... Samanta Makurat Wszystkim polecam tylko K2Dental ! (1) Termin oczekiwania na zabieg-7 dni. W tych czasach to jak minuta. ;) Od... Kasia NIc nie bolało!!! (1) Rewelacja! "Moja była Pani stomatolog" przez dwie godziny próbowała mi usunąć... Kinga w trójmieście są dentyści i jest dr. Krupski (1) Powinienem tu napisać aby szukający stomatologa omijał to miejsce szerokim... R. Super. Szczerze polecam. (1) Zrobiłem sobie koronki na implantach. Odesłał mnie do dr Krupskiego mój... Tomasz Kowalski Rewelacja (1) Pani dr Jolanta Kulczyńska jest super specjalistą, do tego osobą bardzo miłą,... Ola Z czystym sumieniem polecam. (1) Przez ostatnie kilka tygodni leczyłem poważnie uszkodzonego zęba u dr Joanny... Dominik