Bardzo przyjemna atmosfera (1) W ramach kontraktu z NFZ usuwałam tam zatrzymaną ósemkę. Zabieg okazał się... Kasia p. dr Joanna Kujawska (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z wizyty, zarówno ze względu na czas... Aleksander Szczesiak Bardzo profesjonalnie i do tego sympatycznie! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym gabinecie. Profesjonalnie, szybko i... AN
Polecam!!! (1) Pani dr Jolanta Kulczyńska wspaniała osoba, świetna specjalistka. Pani doktor... Krystyna N. Polecam dr Krystian Krupski (1) W 100% polecam Pana dr Krystiana Krupskiego!! Wyrywał mi korzeń, strasznie... pawel Świeta obsługa (1) Serdecznie polecam ten gabinet lekarski! Przede wszystkim, profesjonalne... Piotrek Stomatolog (1) Bardzo jestem zadowolony z usług K2 Dental. Zawsze zapisuje się do doktor... Marcin POLECAM!!! (1) Wreszczie znalazłam stomatologa do którego, mam 100% zaufanie. Pani doktor... Maja Ja stawiam na dr Kulczyńską (1) Jestem Jej pacjentką od pięciu lat, na wizyty chodzę z przyjemnością- prawdę... Katarzyna Potwierdzam pozytywne opinie (1) Uważam, że K2 Dental jest miejscem odpowiednim dla takich wystraszonych... k@omega szybko i profesjonalnie (1) Ten gabinet polecił mi mój stomatolog i zdecydowanie miał rację. Szybko,... Mariusz Dr Kujawska jest prawdziwym PROFESJONALISTĄ. (1) Jak w temacie.Podejście do klienta pełne zrozumienia i zero ściemniania.Poza... Dominika W.- Gdynia Super (1) Bardzo miła obsługa, rejestracja w dniu zgłoszenia. Nareszcie nie boję się... Marzena the best of (1) Dr Krupski jest najlepszym stomatologiem, z jakim miałam do czynienia. Leczy... Serek mój lekarz (1) Od kilku tygodni jestem pacjentem dr Kujawskiej ,wreszcie nie boje się... adam Super! (1) Dr Kujawska najsympatyczniejsza lekarz w Trójmieście, miła i delikatna. Zna... wdzięczny pacjent Rewelacja (1) Wlasciwie wszystkei opinie odadja to co sama mysle o dr Krupskim, ale co mi... aga Najlepszy stomatolog na Pomorzu (1) Uważam dr Krystiana Krupskiego za najlepszego stomatologa na Pomorzu. Bardzo... K polecam!!! (1) bardzo miły dentysta, ma odstresowujące podejście do pacjenta. sprawny,... Ania Bardzo fajny,sympatyczny i przystojny (1) Dr Krystian Krupski specjalista i profesjonalista jakich brak w tej... Madzia