Rafał - ocena (1) W poniedziałek dzwoniłem w celu umówienia wizyty na wymianę oleju. Konsultant... Rafał Michal - opinia (1) Szybka diagnoza, silnik po remoncie chodzi jak zloto, niedrogo, polecam Michal coroczny przegląd samochodu (2) jak co roku tak i teraz zgłosiłem się do Panów z KG w sprawie wykonania... Maciej
Jestem zadowolony (1) Wspaniały serwis! Wymiana i naprawa hamulców doskonała! Fachowcy znają się na... Dawid Polecam! (2) Nie znam lepszego warsztatu samochodowego. Naprawdę. Oni tutaj pokazują... Tobiasz toyota avensis (1) pare dni temu robiłem przegląd w toyocie avensis z wymiana części... zadowolony Polecam! (1) Panowie! Kawał dobrej roboty! Doskonale poradziliście sobie z moim... Marcin Polecam! (1) Powiem tak... raz zgłosiłem u nich reklamację, ale poprawili się wyraźnie.Za... Tomek Polecam! (1) Obsługa klienta w Kg Auto Service jest na naprawdę wysokim poziomie. Kiedy... Adrian Polecam ten serwis jako użytkownik Audi (1) Wymiana rozrządu +parę drobnych rzeczy które doszły przy okazji zostały... Wojtek Montaż układu hamulcowego toyota Avensis t27 (1) Witam, z poleceń ustnych postanowiłem pojechać do KG AutoService w Gdyni żeby... Dżejk Zet Bardzo Kiepsko (2) Do serwisu KG przyjeżdżałem od kilku lat i zawsze było super jednak od... Łukasz Suzuki sx4 (1) Krótko i na temat. Profesjonalnie, rzetelnie, na czas i cenowo rozsądnie. Mi... Kamil Totalna porazka, naciagaja klientow. (3) bylem umowiony na wymiane opon, wymiane sprezyn w aucie i zbieznosc. Przez... anty klient Wielki pozytyw (1) Wielki pozytyw, na szczęście nie traktują ludzi jak w zwykłym serwisie tylko... VW Passat suzuki 1,9 did 2007 (1) Super serwis. Mega profesjonalne podejście.Cena bardzo przystępna. Polecam Łukasz Suzuki grand Vitara 1.9 Ddis (1) wystawiam zasłużony pozytyw bo po raz kolejny naprawili mi samochód gdzie... Perkos Szkoda z PZU (1) Miałem naprawianą u nich Skodę Octavie 2011, samochód zastępczy dostałem od... Klient Suzuki (1) przeglad gwarancyjny Grand Vitary po 75000 z czesciami zaplacilem o polowe... Zbigniew VW Passat (1) Serwis niczym nie odbiega od autoryzowanego VW, bardzo miła obsługa fachowo... Jan