Profesjonaliści w każdym calu (1) Kancelaria KL LAW skutecznie i z zaangażowaniem poprowadziła moją sprawę. Z... Artur Fantastyczna kancelaria, doskonały zespół prawników (1) Na kłopoty Bednarski, to powiedzenie należy zweryfikować: na kłopoty... Agnieszka Zdecydowanie Polecam Kancelarię KL Law Sp. z o.o (1) Zdecydowanie Polecam Kancelarię KL Law za profesjonalną pomoc, bardzo miłą... JR
Upadłość Konsumencka (1) Jestem bardzo zadowalana z usług kancelarii. Obsługa bardzo miła.Sprawa... Małgorzata Polecam!!! (1) Witam, Polecam kancelarię kl law polska. pomogli mi w sytuacji która dla... Paweł D Upadłość konsumencka (1) Polecam Kancelarię Pana Filipa! Upadłość zakończona sukcesem! Od pierwszego... Martyna Prawdziwa pomoc! (1) W związku z moimi ogromnymi problemami z długami zaczęłam szukać po... Krystyna Pawluszyńska Filip Kozik i jego kancelaria. (1) Profesjonalizm i uprzejmość są domeną tej kancelarii. Polecam wszystkim... Jadwiga Adamczyk Kancelaria na medal (1) Zaufałem kancelarii i się nie zawiodłem. Sprawa o upadłość zakończona sukcesem! Ryszard Polecam (1) Witam z czystym sumieniem mogę polecić kancelarie Pana Filipa , Pan Filip... Paweł Doskonala pomoc (1) Bardzo sie ciesze, za natrafilam na Pana Mecenasa Filipa. Juz po pierwszej... Oli Kancelaria na 5+ (1) Nie mam żadnych uwag co do poziomu pomocy prawnej i skuteczności. Cel... J.Adams Świetna kancelaria (1) Praktycznie bez zarzutu! warto w sprawach oddłużeniowych BB1962 Polecam (1) Lekki poślizg czasowy nie wpłynął na finalny rezultat. Jak ktoś potrzebuje... AS Polecam! (1) Bardzo solidna pomoc. Nie miałem ani jednej okazji do narzekania. Śmiało! Roman K. Świetna pomoc prawna. (1) Kompetentni doradcy. Rzetelna , fachowa pomoc. Bardzo dobry kontakt. Sprawa... Justyna H. Świetni prawnicy (1) Rewelacyjny zespół. Doskonały kontakt telefoniczny i mailowy na każdym etapie... Bogdan Igor Opinia (1) Obsługa - czasami irytowały telefony pt"jak Panu idzie z dokumentami", ale... Igor Gorąco polecam (1) Kancelaria z doświadczeniem, rzeczowi i kompetentni doradcy, wniosek do Sądu... Lila Super, dzięki! (1) Wszystko OK! Kontakt z panem od upadłości bardzo dobry, za każdym razem... A. Mirecka