swietna pomoc prawna (1) Polecam osobom z problemami finansowymi. Udało się zatrzymać komornika i z... Bet opinia (1) Gorąco polecam , duża skuteczność działania . Dziękuję Maria Bloniarz Justyna (2) W dniu 02.08.2016 odbyla sie moja sprawa o upadłosc -wygrałam .Jestem... Justyna
Solidna firma (1) ZOstalem poproszony o opinie, wiec ja wpisuje. plusy: skuteczność!!!... Miłosz Polecam (1) Dziękuje za pomoc w ogłoszeniu upadłości - szybko, profesjonalnie i rzetelnie. Marzena S Polcecam (1) Kancelaria KLLAw prowadzila moja sprawe o upadlosc zakonczona... Anna Opinia o kancelarii prawnej kl law (1) Korzystałam z usług kancelarii przy ogłoszeniu bankructwa jednoosobowego.... Zadowolona klientka opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi. Wszystko na najwyższym poziomie i... Joanna wyrazy wdzięczności (1) Dziękuję Państwu za pomoc. Razem z żoną ogłosiliśmy upadłość i wkońcu... Robert Ocena (1) Korzystałem z usług w kontekście przygotowania upadłości konsumenckiej.... Marcin55 odszkodowania z OC sprawy (1) Doskonała współpraca, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zleconych prac.... Maciej67 Polecam (1) Polecam, rejestrowałem z Ich pomocą spółkę, a kilka miesięcy później... Adrian Polecam! (1) Polecam usługi kancelarii KL Law Polska. p. Marta Mironska oraz mec. Woźnicka... Aleksandra Błażej - opinia (1) windykują moich dłużników, póki co bardzo skutecznie. polecam innym firmom Błażej Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę (1) Indywidualne podejście do klienta oraz szczegółowa analiza całokształtu... Joanna Polecam! (1) Korzystałam z pomocy p. Filipa Kozika przy rejestracji spółki zoo.... Agata Sylwia - opinia (1) Zdecydowanie polecam; wykfalifikowany personel oraz pełen profesjonalizm!... Sylwia Szymon - opinia (1) Rzetelne podejście do sprawy, dobry kontakt, rezultat lepszy niż oczekiwałem.... Szymon oceniam na duży plus1 (1) Sprawnie odzyskałem swoje pieniądze. dobra firma Pietruszewski