Ovi - ocena (1) Pyszne rydwany i sukins miasto ogólnie do dupy Ovi Roman - opinia (1) Wędliny bardzo smaczne Czuć przyprawy , jakość znacznie przewyższa większość... Roman Stała klientka - opinia (1) Jestem stałą klientką Waszego sklepu przy ul.Zwirki i Wigury w Gdańsku.... Stała klientka
Aurora - opinia (1) A co Wy się wszyscy dziwicie? Jaka płaca i szacunek do ludzi taka praca :D... Aurora Aleksandra30 - opinia (1) Najgorsza obsługa z jaka miałam styczność pytając ekspedientkę o produkt ta... Aleksandra30 SOPOT (1) Wasz sklep w Sopocie to jakaś porażka panią w blond włosach powinno się... Klient Smacznie........ (1) Wyroby bardzo smaczne, wręcz PYSZNE!!!!!!!!metka najlepsza na pomorzu i... Darius Ekspert (1) Ogólnie oszustwo,woda , chemia, zagęstniki , wypełniacze- taka produkcja... Ekspert ocena sklepów mięsnych. (1) Wszystko super.Najbardziej smak PRL wędliny,to... Wiesława Bojarska dobra jakość - troche drogo (1) dobra jakosc prdoukty gotowe zdeczydowanie za drogie znawca SKLEP DO CZYNNY DO 18? (2) Żadna z ekspedientek nie jest sympatyczna i posiada mierne pojęcie o własnym... Kuba Tragiczny wygląd sklepu... (1) Jestem stałą klientką sklepu na Kołobrzeskiej. Obsługa sklepu zdecydowanie na... stała klientka ocena (2) Witam w dniu dzisiejszym dokonałem zakupu w sklepie na Zaspie obok Etc .... gdanszczanin Nieświeże wędliny (1) Straszne rozczarowanie. Od kilku miesięcy kupuję wędliny w sklepie Kummer w... Piotr polecam (1) Wędliny od kumera kupuje od ponad 10 lat w Gdyni polecam stoisko na Hali... klientka wyroby ok, obsługa ...... (2) Dzień dobry!Chciałbym się podzielić opinią na temat obsługi w sklepie.... sopocianin