Kafe Delfin

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, ul. Rybińskiego 17

polecam każdemu ! (1) Super knajpka w centrum Oliwy, nieopodal parku oliwskiego. Gorąco polecam ! gośc świetny lokal (1) Bardzo,bardzo dawno temu nie byłam w tak wspaniałej knajpce.Co jakiś czas... Ducha Sombra - opinia (1) Super local i fajna wesoła obsługa !!!! Bardzo polecam !!!!!!!!!!!!!!!! Sombra
Palarnia a nie kawiarnia (1) Całkiem miłe miejsce, ale po pół godzinie nie wytrzymaliśmy i po prostu nas... zigZag dym papierosów (3) Cóż z tego, że szarlotka była smaczna, torcik bezowy też, herbatka pyszna,... MK polecam (1) fajna kawiarnia, z przystepnymi cenami. wystrój kinowy, ciekawe, oryginalne... jed dreadzioch bez dreadów - opinia (1) Delfin najukochańszy na świecie! Wspaniała, rodzinna atmosfera, świetny... dreadzioch bez dreadów Delfinek jedyny (1) Kochamy Delfinka, przychodzimy od początku jego istnienia, komu nie podoba... Marta i Sylwek Pogorzelscy Najmilsza kawiarnia w Trójmieście (1) Bardzo sympatyczna obsługa, doskonałe ciasto (szczególnie szarlotka), świetna... Magdalena Miejsce magiczne (1) Miejsce magiczne! Gorąco polecam. M. jak juz nie ma gdzie ... (1) w oliwie zawsze bylo kiepsko z kafejkami, i nic sie nie zmienilo - w jednej... zawiedziony Fajne Barmanki (1) W Kafe Delfin sa bardzo sympatyczne i ladne barmanki.Szczegolnie jedna... zadki klient bardzo.bardzo.... (2) tesknie bardzo za moim ukochanym delfinem, ale konic wrzesnie jestem, nie... Kasia z H. the best in Oliwa (1) Marcin Bazyli - opinia (1) To moja ulubiona kawiarnia w Trójmieście. Polecam odwiedzanie rankiem, gdy... Bazyli Polecam!!! (1) Kawiarnia ma swietny, filmowy klimat w nawiązaniu do nieistniejacego już... Bahamut