Polecam (1) Ciekawy i szeroki asortyment akcesoriów tapicerskich i tkanin. Zdecydowany... Maja Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Duży wybór akcesorii tapicerskich. Rękodzielnicy i... Marta Szkoła (1) Duży wybór tkanin, przystępne ceny, miła i fachowa obsługa. Polecamy Grażyna
Pozytywnie (1) Duży wybór tkanin, ceny przystępne, adekwatne do jakości materiału.... Barbara . (1) Piękne tkaniny. Bardzo miła obsługa. Ania Kalina-tkaniny (1) Zmieniam kolorystyke wnetrz w moim domu oraz w domach moich klientow. Stare... Klaudia Trafiony wybór (1) W Kalinie znalazłam potrzebny materiał, fachową poradę, pomoc w przygotowaniu... MK Magda - opinia (1) Swietna obsługa i szeroki wybór, polecam! Magda Polecam (1) Weszłam do sklepu z nietypowym zamówieniem - nie wyszłam z pustymi rękami...... Agnieszka Polecam (1) Wybór tkanin rewelacyjny, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo... Kamila POLECAM :) (1) Szeroki wybór. Profesjonalna, przemiła i POMOCNA obsługa:) POLECAM POLECAM... Sylwia polecam (1) Profesjonalna obsługa, fajne promocje i szeroki wybór. gjoaa Polecam (1) Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.Bardzo duży wybór... Jarek Perfcjoniści (1) .... w każdym calu !!!! WITEK Zadowolona klientka - opinia (1) Zakupy w hurtowni KALINA to przyjemnosc dla klienta. Duzy wybor towaru.... Zadowolona klientka Polecam (1) Zdecydowanie polecam! :) Ata Beata K. - opinia (1) Profesjonalna miła obsługa dobra oferta cenowa ,bogaty asortyment produktów... Beata K. Rewelacja! (1) Potrzebowałem określone wielkości grubej tkaniny. Szukałem w wielu miejscach,... Sławek POLECAM (1) Fachowa i bardzo sympatyczna obsługa, miła atmosfera, duży wybór towaru. Marta Beata - opinia (1) Uwielbiam tak robić zakupy... duży wybór tkanin świetnej jakości, każdy... Beata