POLECAM (1) Zakupy w hurtowni KALINA robię juz od kilku lat. Firmę tę polecam z czystym... Piotr tapicer Brak szpilek (1) Nie ma potrzeby wymieniać poszczególnych zalet Kaliny bo wszystko jest super. Bodzio Bardzo profesjonalna obsługa (1) Bardzo profesjonalna obsługa widać znają się na rzeczy, kupowałam materiał... PUB PLAY OFF
Joanna - opinia (1) Super obsługa! Pan został po godzinach i czekał aż odbiore materiał po tym... Joanna Polecam (1) Fachowa obsługa, miła atmosfera, duży wybór towaru. wujcina super! :) (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Osoby pracujące na miejscu są bardzo... Agnieszka zntk i m w gdansku (1) zakupy w firmie KALINA dokonuję regularnie od ok.15 lat. sądzę ,że ten fakt... krzysztof r. KASZKA - opinia (1) Profesjonalna i bardzo mila obsługa.Polecam serdecznie:-)!!!! KASZKA Śietna obsługa i pomoc w zakupie (1) Bardzo miła obsługa , fachowe podejście do klienta - laika. Pozytywne... L.S. AREK ZE STAROGARDU - opinia (1) OD KILKU LAT JESTEM STAŁYM KLIENTEM HURTOWNI KALINA,ZAJMUJĘ SIĘ GŁÓWNIE... AREK ZE STAROGARDU bardzo przyjemna obsługa (1) Bardzo miła Pani Magda i 2 pracowników, fajnie doradzają, polecam. Magda polecam (1) ...jeszcze tam wrócę po materiał na fotel Paweł super fachowość (1) polecam Kalinę,jestem bardzo zadowolony.Wybór olbrzymi,obsługa fachowa.Na... Krzysztof Gdańsk najlepsza obsługa w mieście. (1) Fachowość 100%, miła i kulturalna obsługa, nie znam lepiej zaopatrzonej... kasiunia Super Hurtownia (1) Bardzo mila i fachowa obsługa.Duzy wybór tkanin. Najlepiej zaopatrzona... Danzica nie ma lepiej zaopatrzonej hurtowni tkanin obiciowych... (1) ... super obsługa, fachowe doradztwo, a do tego godziny otwarcia przyjazne... Lusi bardzo duży wybór różnych tkanin (1) jestem zadowolona z wyboru tkaniny na moje mebelki, obsługa szczerze i dobrze... Lila68 AREK ZE STAROGARDU - opinia (0) OD KILKU LAT JESTEM STAŁYM KLIENTEM HURTOWNI KALINA,ZAJMUJĘ SIĘ GŁÓWNIE... AREK ZE STAROGARDU