Kameralny lokal weselny w okolicach Pruszcza Gdańskiego.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witajcie,

Jestem z okolic Lublina i obiecałam znaleźć mojej kuzynce kameralny i sprawdzony obiekt weselny w okolicach Pruszcza Gdańskiego.
Od razu mówię, że odpadają wszystkie hotele i pensjonaty biznesowe i inne molochy noclegowe - chodzi o kameralny, przyjemny lokal z ciekawą obsługą.
Zrobiłam już wstępną listę i kontaktowałam się z wybranymi miejscami. Wiem jednak, że czasem dany obiekt świetnie zachwala swoje usługi przez telefon lub e-mailem ale problemy pojawiają się w trakcie imprez.
Czy mogę liczyć na podpowiedzi osób, które faktycznie organizował weselich w tych miejscach?
Będę ogromnie wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Oto wybrane przez mnie miejsca:
Stara Wędzarnia, Sobieszewo
Dworek Gościnny, Lipce
La Fontaine, Pruszcz Gdański
Chata pod Sokołem, Straszyn
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.gosciniecdlaprzyjaciol.com.pl/ super polecam

Re: Kameralny lokal weselny w okolicach Pruszcza Gdańskiego.

Cedrowy dworek, Cedry Wielkie. Są fenomenalni w swoim profesjonalizmie, goście byli zachwyceni naszym weselem :)

Mogę polecić Dworek Gościnny Lipce. Udało nam się tam zrobić świetne wesele prawie w ostatnim momencie (inny pensjonat się wycofał). Mają świetną lokalizacje (pełno zieleni, brak hałasu) dobrą kuchnię, elegancko pracujący personel i można się z nimi dogadać w wielu dodatkowych sprawach i prośbach.
Polecam!

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!