Kamerzysta weselny - DAB STUDIO, Dawid z Koszalina - UNIKAJ

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam serdecznie

stworzylam ten watek dla wszystkich przyszlych par mlodych jako przestroga przed zniszczeniem waszego najpiekniejszego dnia w zyciu.

Wynajelismy DAB STUDIO z Koszalina (http://dabstudio.net/filmy-slubne oraz https://dabstudio.co.uk) na nasze wesele. Komplet nagran (video+ reportaz) dostalismy dopiero PO ROKU!!! (doslownie w rocznice naszego slubu).

Szczerze mowiac dostalismy filmiki chyba dlatego ze Dawidowi skonczyly sie juz wymowki (wg. umowy powinnismy dostac reportaz w przeciagu 3 miesiecy). Za kazdym razem ktos byl chory, ktos umieral, byl zajety, gdzies wyjezdzal, nie odbieral, a ostatecznie przechodzil rozwod. Czy to prawda nie wnikam ale w jaki sposob nas Dawid potrakowal to nie da sie opisac.

Reportaz slubny jest KOSZMARNY, ciagle sa ujecia fotografa przebiegajacego przed nami, sufitu, kabli, psow... straszne...Mielismy tyle gier I zabaw podczas wesela a Dawid z zabawnych rzeczy ujal w reportazu to nasz pierwszy taniec oraz taniec osob ktore zlapaly welon I muszke. Wideo jest tak niekorzystne ze niestety nawet nie moge pokazac znajomym... teraz to powatpiewam czy te fimiki na jego stronie sa robione przez DABSTUDIO. moze byly robione przez kogos innego ktory tam pracowal poniewaz gdy kontaktowalam sie z nimi I gdy prosilam o nagrania zawsze ktos inny odbieral, pewnego dnia, Pani Ania (o ile sie nie myle0 powiedziala mi ze NIE JESTEM JEDYNA OSOBA ktora prosi sie o filmic za slubu I zyczy mi powodzenia zeby go odzyskac. Nastepnego dnia strona internetowa juz nie istniala... po kilku tygodniach wrocila z nieco zmieniona nazwa..

Prosze UNIKAC!!

Jesli chcesz wiecej informacji badz przyklady reportazu I video prosze pisz.

pozdrawiam I powodzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kamerzysta weselny - DAB STUDIO, Dawid z Koszalina - UNIKAJ

O kurcze, współczuję :( Masakra!
Z kolei polecam ekipę Pandafilm z Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kamerzysta weselny - DAB STUDIO, Dawid z Koszalina - UNIKAJ

faktycznie panda film robi boskie filmy,ale tylko kolo 20 minut. nie zajmuja sie godzinnym bo pytałam...a jeżeli sie uprzesz dadzą cene zaporową i ,i tak ich nie weźmiesz. ale faktycznie robie boskie filmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...