Podatek za przekazanie gminie sieci wod-kan (1) Wybudowałem sieć wod-kan i przekazałem ją odpłatnie gminie. Dostałem zwrot... R. P. Polecam znakomitego prawnika !!! (1) Wszystkim, którzy mają kłopoty z pracodawcą gorąco polecam usługi Pana... Jagoda Polecam (3) Pełen profesjonalizm, Pan Marcin Janicki szybko i sprawnie rozwiązał problem... Gabriela
POLECAM! (1) polecam wszystkim PANA MARCINA JANICKIEGO,udziela porad prawnych w wielu... Marzena B. polecam z czystym sumieniem! (1) Pan Marcin Janicki pomógł mi i moim kolegom wygrać z nieuczciwym pracodawcą.... Ala Szybko i konkretnie (2) Polecam! MK Julia N. - opinia (1) Na szczególną uwagę zasługują rzetelność , sumienność i wysoki poziom... Julia N. Opinia (1) Z usług kancelarii BMJ miałem okazję skorzystać pod koniec 2012 roku.... O.Piotr Opinia dot. usług P. Patrycji Miśkowiec (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii BMJ , w szczególności z usług... Janina Katarzyna A. - opinia (1) Rozległa wiedza, kompleksowość świadczonych usług, rzetelność i pełne... Katarzyna A. Opinia na tema skorzystania z usłu pani K.BIAŁOBRZESKIEJ (1) Oferta i zakres oddziaływań pani Kamili Białobrzeskiej w pełni spełniły moje... Dora Polecam (1) Miałam okazję współpracować z Kancelarią, a konkretnie z Mecenasem Janickim.... Magdalena Rozwód - sprawa prosta (1) Pani Kamila przeprowadziła mnie przez sprawę rozwodową bardzo sprawnie i... Agnieszka Polecam!!! 100% skuteczności w moim przypadku. (1) Pan Marcin Janicki prowadził moją sprawę i obsługuje na bieżąco firmę, w... Krzysiek Pani Białobrzeska (1) Pani Białobrzeska prowadziła moja sprawę dotyczącą uaktualnienia zapisu w... Bronisław ocena kancelarii (1) Obsługa serdeczna, miła i uspokajająca. oferta szeroka, jakość bardzo dobra,... Beata Polecono mi i również polecam (1) Kancelarie BMJ polecił mi znajomy. Moją sprawą zajęła się Pani Patrycja. Pani... Robert K. Karolina - opinia (1) Współpraca przebiegała bardzo pomyślnie a rezultat był zadowalający. Bardzo... Karolina opinia (1) Pani Kamila Białobrzeska jest doskonałym radcą prawnym. Posiada ogromną... Basia rekomendacja (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług Kancelarii Prawnej BMJ. Z Panem Mec.... lukasz f