Alimenty (1) Pani Mecenas Patrycja Miśkowiec zaskakuje wiedzą, podejściem i... Bendelewski BGP Kancelarie Białobrzeska Janicki Miśkowiec Pawłowski Zieliński (1) Pani Mecenas Patrycja Miśkowiec reprezentowała nas w sprawie o... Ania eM - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Mecenas Patrycję,pełen profesjonalizm w... eM
Profesjonalne doradztwo (1) Pani Patrycja prowadzi mi juz kolejna sprawe, jestem bardzo zadowolona ze... Mc Pani Mecenas Patrycja - polecam (1) Serdecznie polecam Panią Mecenas Patrycję. Skutecznie i rzeczowo zajęła się... Paulina Pełen profesjonalizm (1) Spotkałam w życiu wielu "prawników" ale Pani Mecenas Patrycja Miśkowiec... Małgorzata Polecam (1) Pan Marcin reprezentował mnie podczas sporu z pracodawcą. Dzięki niemu mogłem... ZW Optymalizacja podatkowa (1) Polecam. Poszukiwałem odpowiedzi na kilka pytań w zakresie optymalizacji... Tadeusz Kompetentni i rzeczowi (1) Potrzebowałem szybkiej pomocy w zakresie prawa pracy. Otrzymałem wyczerpującą... BG Pełen Pozytyw (1) Korzystałem nie dawno z usług pani Kamili , sprawa była priorytetowa z którą... Mariusz Pełen profesjonalizm! (1) Korzystalam z pomocy p. Patrycji Miiśkowiec i byłam bardzo zadowolna.... Magda G. Marek - opinia (1) Polecam Panią Kamilę Białobrzeską z Gdyni , która ma swoją Kancelarię przy... Marek polecam (1) Zdecydowanie polecam tę kancelarię. Pani Kamila jest osobą profesjonalną,... s.o. POLECAM PANIA PATRYCJĘ MIŚKOWIEC!! (1) Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ PANI PATRYCJA TO OSOBA ZAANGAŻOWANA CAŁYM SERCEM W NASZE... MARZENA Polecam! (2) Polecam usługi kancelarii! Współpracowałam z p. Marcinem Janickim i jestem... Marta pomoc Prawnika p.Patrycji Miśkowiec (1) Jestem Klientką p.Patrycji Miśkowiec i jestem bardzo zadowolona z obsługi... Renata Profesjonalna Kancelaria (1) Nie pierwszy raz korzystałem z usług i porad w kancelarii BMJ. Jak zwykle... Piotr - właściciel firmy Gdynia Polecam (1) Do Kancelarii trafiłem z polecenia. Prawnicy w niej pracujący moją sprawą... Arkadiusz rzetelnie profesjonalnie uczciwie (1) Polecam tę Kancelarię ze względu na 100% zaangażowanie, profesjonalne,... Joanna profesjonalnie i skutecznie (1) Dziękuję za wsparcie i profesjonalne prowadzenie mojej sprawy. Jacek