Kancelarie BMJ (1) Bardzo dziękuję Kancelarii BMJ. Zawsze uzyskuję pomoc, której oczekuję.... Magda Kancelarie BMJ (1) Pani Patrycja Miśkowiec prowadziła moją sprawę o zapłatę przeciwko... Bartek M. Keep up the good work (1) Wiedza, humor, kompetencja - to całkowicie wyczerpuje temat :)) B.
Keep up the good work (1) Wiedza, humor, kompetencja - to całkowicie wyczerpuje temat :)) B. Specjaliści w każdym calu. (1) Mecenas Miśkowiec pomogła mi obronić się przed nieuczciwymi praktykami jednej... Tomasz K. Polecam (1) Pani Patrycja pomogła mi rozwiązać dość nietypową sprawę spadku. Jest osobą... Irena POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię BMJ. Fachowa obsługa, wiedza... ania kancelaria godna polecenia (1) wspolpracuje z pania PAtrycja od kilku miesiecy i bardzo sobie chwale nasza... marta Paulina B. Gdańsk - opinia (1) Korzystałam z usług kancelarii w 2010 r. Prowadzącą sprawę o zniesienie... Paulina B. Gdańsk 100% zadowolenia (1) Pani Patrycja prowadziła mi dwie sprawy, a w chwili obecnej prowadzi trzecią.... Justyna POLECAM!!! (1) Z Pania Patrycja Miskowiec wspolpracuje od kilku lat i z czystym sumieniem... Monika Polecam w 100%!!!!!!! (1) Radca prawny M. Janicki - świetny fachowiec, niesamowita wiedza z zakresu... Ania godna polecenia (1) Zanim zostałam klientką Pani Patrycji Miśkowiec z Kancelarii Radców Prawnych... Danuta Polecam, bardzo profesjonalna kancelaria (1) Korzystałam z usług Kancelarni wielokrotnie. Profesjonalna obsługa za... Kasia GO - opinia (1) Profesjonalnie i szybko, bez zbednej gadaniny i straty czasu.musialem uzyskac... GO Pełen profesjonalizm (1) Szeroka oferta, profesjonalna obsługa i skuteczność kancelarii oraz jakoś... Kinga 100 % satysfakcji (1) Korzystałam z usług Pani Patrycji w niedawnym czasie i jest bardzo... Magdallena Polecam! Kancelaria rzetelna i skuteczna. (1) Pani Patrycja jest osobą niezwykle uczciwą, rzetelną. Ceny są bardzo... Irena POLECAM!W 100%!! (1) Pani Patrycja Miśkowiec prowadziła moja sprawę w sądzie-podział... gosia Uzasadnienie (1) Z usług Pani Miśkowiec korzystam od lat i zawsze jestem zadowolona z efektów.... Iwona