Kancelaria Prawna RIO

Doradztwo prawne

Gdynia, Śląska 54/5

Patrycja - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa wyjaśnienie wszelkich... Patrycja Tomasz - opinia (1) Jak najlepsze.polecam usługi kancelarii Sposób działania jest profesjonalny Tomasz Sylwia Karkocha - opinia (1) Z usług Kancelarii korzystam od ponad roku.Przeprowadzono mnie przez ciężką... Sylwia Karkocha
Małgorzata Ptasińska - opinia (1) Dziękuję paniom z kancelarii prawnej rio za pomoc w tak trudnej... Małgorzata Ptasińska James Hetfield - opinia (1) Bardzo dobra i harmonijnie układająca się współpraca oraz wysoki poziom... James Hetfield Anna - opinia (1) Korzystam z kancelarii Rio jestem zadowolona z ich usług Anna Jan - opinia (1) Szczerze polecam Kancelarię oraz cały zespół tam pracujący przy którym czuje... Jan Iwona S. - opinia (1) Komunikatywność,uprzejmość,usługi prawne i doradztwo na najwyższym... Iwona S. Alicja - opinia (1) Dostałam upadłość w Gdańsku z pomocą kancelaria prawna rio Bardzo ładnie... Alicja Monika - opinia (1) Bardzo dziękuję ludzie jesteście wspaniali zachwile zacznę nowe życie ,... Monika Sysia - opinia (1) Najlepsza kancelaria ludzie o duzym sercu, nastawienie na czlowieka ktoremu... Sysia Arkadiusz111 - opinia (1) Przebieg spraw spokojnie i zgodnie z planem. Fachowa robota Arkadiusz111 Zbigniew - opinia (1) Wczoraj otrzymałem postanowienie o upadłości i szczerze to uśmiech mi nie... Zbigniew Anna - opinia (1) Polecam Kancelarię Rio,wspaniali ludzie, którzy pomogli mi wyjść z długów Anna Bogusia - opinia (1) Bardzo pomocni fachowcy. Sprawnie i szybko reagują i pomagają. Polecam... Bogusia Piotr Budzyński - opinia (1) Kompetentny, profesjonalny zespół prawników. Bardzo miła i szybka obsługa.... Piotr Budzyński Adam P. - opinia (1) Kancelaria pomogła mi w przeprowadzeniu upadłości konsumenckiej. Polecam... Adam P. Sylwia - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Miłe i fachowe doradztwo, przesympatyczne Panie... Sylwia Joanna K. - opinia (2) Polecam gorąco Kancelarie Prawną Rio, rzetelna i w pełni profesionalna... Joanna K. Tadeusz K. - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością usług. Panie z kancelarii... Tadeusz K.