Kancelaria Prawna RIO

Doradztwo prawne

Gdynia, Śląska 54/5

AKuroczko - opinia (1) Bardzo pomocna kancelaria, prawnicy z powolaniem AKuroczko Agnieszka Ciupa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona , solidna ,profesjonalna firma bardzo mi pomogła ,... Agnieszka Ciupa Karol N. - opinia (1) Współpraca z Kancelarią na najwyższym poziomie. Bardzo mili i sympatyczni... Karol N.
Teresa Szopiak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dzięki pomocy kancelarii Rio udało mi... Teresa Szopiak Kamil Kosieradzki - opinia (1) Polecam i dziękuję za współpracę. Działają szybko i efektywnie. Kamil Kosieradzki Robert Bartczak - opinia (1) Polecam jak najbardziej . Przemiła obsługa,profesjonalne podejście ,... Robert Bartczak Anna Wojdyła - opinia (1) Bardzo dobra kacelaria solidna,sumienna dokładna sprawnie działa Anna Wojdyła Marta Templin - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, fachowe podejście i dobra komunikacja. Jestem... Marta Templin Trini85 - opinia (1) Polecam, kancelaria Rio pomogła mi przejść ten trudny czas i się udało,... Trini85 Weronika Konopka - opinia (1) Usługi na najwyższym poziomie. Pracownicy kancelarii pomocni i rzetelni. Polecam Weronika Konopka urszula skwarek - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi kancelarii. Pełen profesjonalizm. Moja upadłość,... urszula skwarek Anna - opinia (1) Moje spotkania zaczeły telefonicznie ,ale od 2017r.do czekałam z utesknieniem... Anna KarolaG - opinia (1) polecam kancelarię bardzo sprawnie, miło i co najważniejsze skutecznie!! KarolaG Michal H. - opinia (1) Witam państwa serdecznie z calego serca polecam kancelarie rio pracują tam... Michal H. Mariola Berezowska - opinia (1) Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Szybko... Mariola Berezowska Beata - opinia (1) Prawnicy bardzo kompetentni, szybko i sprawnie zajęli się moją sprawą.... Beata Grażyna Szpakowska - opinia (1) Pełen profesjonalizm w połączeniu z ogromnym zrozumieniem i życzliwością.... Grażyna Szpakowska Maria Holler - opinia (1) Profesjonalizm , wiedza bardzo miła obsługa serdecznie polecam . Maria Holler Daniel Kopeć - opinia (1) Jestem zadowolony otrzymałem upadłość polecam kancelarię pełen... Daniel Kopeć Artur Bryła - opinia (1) Bardzo dobra i solidna kancelaria godna polecenia Artur Bryła