Ewa Wroblewski - opinia (2) Pani Anna wspaniala , mila i bardzo profesjonalna Bardzo pomocna Ewa Wroblewski Grażyna Łapińska - opinia (2) Fantastyczna i profesjonalna obsługa we wszystkich obszarach notariatu. Miła... Grażyna Łapińska Adrian - opinia (1) Kancelaria bardzo pomogła mi przy sporządzeniu umowy rezerwacyjnej. Dobra... Adrian
Patrycja Kita - opinia (1) Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu. Przemiła Pani Notariusz jak i cały... Patrycja Kita Bartosz - opinia (1) Kilka aktów za mną i z czystym sumieniem polecam. Pełen profesjonalizm,... Bartosz Magdalena Kępińska - opinia (1) Godna polecenia Kancelaria notarialna. Wcześniejsze telefoniczne i e-mailowe... Magdalena Kępińska Malwina - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona z usług Pani Notariusz. Profesjonalizm w pełnej krasie. Malwina Jola Zubik - opinia (1) Moja rodzina wraz ze mną nie raz korzystała z usług tej Kancelarii... Jola Zubik Kamila - opinia (1) Po raz kolejny usługa wykonana z należytą starannością. Szybko,... Kamila Alina Myszkowska - opinia (1) Profesjonalne podejście do każdej sprawy. Znana i polecana kancelaria... Alina Myszkowska Agnieszka Bartoszewicz - opinia (1) Cały zespół Kancelarii jest bardzo zainteresowany i zaangażowany od samego... Agnieszka Bartoszewicz Aniela Popławska - opinia (1) Uzyskałam bardzo dużą pomoc dowiadując się o wielu ważnych czynnikach... Aniela Popławska Anna Mateuszczyk - opinia (1) Skrupulatne podejście do każdej sprawy. Pan Notariusz odpowiedział na moje... Anna Mateuszczyk Anna Korzeń - opinia (1) Notariusz wkłada mnóstwo serca w swoją pracę więc można powiedzieć, że jest... Anna Korzeń Julia Krawczyk - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jeżeli szukasz dobrego notariusza w Gdyni to z całą... Julia Krawczyk Karolina Tomaszewska - opinia (1) Kompleksowo, miło i rzetelnie. Prawdziwa pomoc w załatwieniu sprawy.... Karolina Tomaszewska Dominik Różański - opinia (1) Kancelaria ma zawsze szybkie i dogodne terminy, przynajmniej dla stałych... Dominik Różański Agnieszka Jakubowska - opinia (1) Bardzo fachowa i profesjonalna kancelaria notarialna. Doświadczyliśmy pełnego... Agnieszka Jakubowska Joanna Sikora - opinia (1) Bardzo duże zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta w Kancelarii.... Joanna Sikora Adrianna Zakrzewska - opinia (1) Solidna Kancelaria. Notariusz terminowy i z wysoką kulturą osobistą. Adrianna Zakrzewska