Wioletta Duda - opinia (1) Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Notariusz. Odpowiedzi na pytania i... Wioletta Duda Daria Kurzajewska - opinia (1) Mega duża fachowość do każdej sprawy, pełen profesjonalizm i terminowość.... Daria Kurzajewska Aleksandra Popiołek - opinia (1) Raczej jestem powściągliwa w wygłaszaniu pochwał, ale tym razem muszę to... Aleksandra Popiołek
Renata Kopacz - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Z tej kancelarii korzystałam trzykrotnie i zawsze... Renata Kopacz Jakub Gontarek - opinia (1) Notariusz bardzo dokładnie wyjaśnił wszelkie aspekty związane z naszą umową.... Jakub Gontarek Ela - opinia (1) Kancelaria notarialna godna polecenia! Fachowa obsługa sprawy, świetne... Ela Krzysztof - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z Kancelarią. Pani Notariusz jak i pracownicy uprzejmi,... Krzysztof Marcin Jabłoński - opinia (1) Dobre profesjonalne podejście w kancelarii notarialnej. Atmosfera jest miła i... Marcin Jabłoński Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam . Pani Notariusz sympatyczna i kompetentna ,czynności wykonane... Katarzyna Bartosz J. - opinia (1) W pełni polecam usługi Pani Agnieszki. Korzystałem z usług kilkukrotnie -... Bartosz J. Marta - opinia (1) Korzystałam z usług 3 razy , za każdym razem przemiło , szybko i bezpiecznie.... Marta Anna A. - opinia (1) Z całego serca polecam przemiłą Panią Notariusz Agnieszkę Dawindziak. Zanim... Anna A. Edyta - opinia (1) Miła obsługa, wszystko i na czas. Żadne pytanie nie zostało bez odpowiedzi, a... Edyta RYszard - opinia (1) Polecam obsługę Pani Notariusz jest przemiłą osobą i bardzo profesjonalną RYszard Elżbieta - opinia (1) Polecam usługi, wszystki profesjonalnie i sprawnie Elżbieta Daniel Rozeński - opinia (1) Zawsze korzystając z usług tej kancelarii notarialnej czuję się bezpiecznie i... Daniel Rozeński Julian Grzesik - opinia (1) Notariusz, który pomaga w trudnych sprawach. Bardzo dobry kontakt i przemiła... Julian Grzesik Bartek - opinia (1) Pani Notariusz nie zadbała, aby sprzedający przedstawili zaświadczenie o... Bartek Mariusz - opinia (1) Notariusz była bardzo miła, udzielała wszelkich informacji związanych z... Mariusz Paula - opinia (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług pana Dawida Roszczyniały. Jest to... Paula