Bogna - opinia (1) Przed złożeniem jakiegokolwiek zlecenia notariusz udzielił mi wyczerpujących... Bogna Karolina - opinia (1) Być może trafiłam na gorszy dzień, ale obsługa nie miła, na moje pytania... Karolina alicja j. - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Notariusz Katarzynę Miotk. Przyjęła mnie od razu... alicja j.
Rafał Mrowicki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Kancelarii Notarialnej, badzo sprawna... Rafał Mrowicki Adam - opinia (1) Polecam. Pani notariusz miła i profesjonalna. Adam Anna Babiak - opinia (1) Bardzo dobra kancelaria notarialna. Wykonanych kilka usług notarialnych i... Anna Babiak Dominik Kucia - opinia (1) Dobry kontakt i elastyczne terminy. Bardzo przyjemna współpraca. Dominik Kucia Marzena Siwiec - opinia (1) Dzięki fachowości Pani Notariusz załatwiliśmy wszelkie sprawy spadkowe bardzo... Marzena Siwiec m. - opinia (1) Najlepsza kancelaria w Polsce północnej, pełen profesjonalizm. Konkretnie i... m. Kamil Zajcewski - opinia (1) Świetna kancelaria notarialna w dobrym punkcie w Gdyni Kamil Zajcewski Ryszard - opinia (1) Bardzo profesjonalna kancelaria notarialna, rzeczowa obsługa i przystępne... Ryszard Łukasz Kuryła - opinia (1) Kancelaria notarialna na którą można zawsze liczyć. Pani Notariusz... Łukasz Kuryła Adrian Smagliński - opinia (1) Zdecydowanie kancelaria numer 1 w Gdańsku. Pełen profesjonalizm,... Adrian Smagliński Lena - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta do tego sprawa załatwiona sprawnie,... Lena Damian Górski - opinia (1) Polecam współpracę z Panią notariusz Agnieszką Dawińdziak - załatwia sprawy... Damian Górski Kamila Buczy - opinia (1) Gorąco polecam Pana notariusza. Ma bardzo dobre podejście do ludzi i... Kamila Buczy Andrzej62 - opinia (1) Pani Agnieszka to profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu.Korzystałem... Andrzej62 Karolina Racewicz - opinia (1) Już kilkakrotnie korzystałam z usług tej kancelarii i zawsze jestem bardzo... Karolina Racewicz Marcelina Barton - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona obsługą jaka otrzymałam. Kompetencja,... Marcelina Barton Radoslaw Piekarski - opinia (1) Bardzo fajne i rzeczowe podejście notariusza. Kancelaria z dobrym dojazdem.... Radoslaw Piekarski