Magdalena Dorośniska - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Niezbędny akt notarialny, dzięki fachowości Pana... Magdalena Dorośniska Malwina Kubacka - opinia (1) Kancelaria notarialna godna polecenia! Fachowa obsługa sprawy, świetne... Malwina Kubacka Dominika Steczek - opinia (1) Kancelaria pomogła mi w zdobyciu upoważnienia na sprzedaż mieszkania. Szybko... Dominika Steczek
Anna Moder - opinia (1) Polecam Kancelarię Notariusza Mateusza Kura, wszystko sprawnie załatwione,... Anna Moder Mariusz Roch - opinia (1) Bardzo polecam Panią Rejent. Szybki termin, pełen profesjonalizm. Mariusz Roch Ja 20 - opinia (1) pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera, doradztwo uwzględniające różne... Ja 20 Marta ;) - opinia (1) minutę temuNOWA "Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku" :) Super... Marta ;) patryk p. - opinia (1) polecam tego notariusza, bardzo rzetelna i uczciwa osoba a w dzisiejszych... patryk p. Wojciech D. - opinia (1) Świetna osoba i oczywiście godna zaufania, notariusz godziwy polecenia.... Wojciech D. Daria i Tomek Bielscy - opinia (1) Serdecznie dziękujemy Pani Notariusz Marcie Kaufmann za nadwyraz sprawne... Daria i Tomek Bielscy Marcin Branas TTD - opinia (1) Z Panią Martą Kaufmann współpracujemy już drugi miesiąc. Jakość usług i... Marcin Branas TTD Alan Morawski - opinia (1) Notariusz najlepszy w całym mieście!! Pani Marta ma dużą wiedzę i... Alan Morawski Bartłomiej W. - opinia (1) Podejście do klienta na najwyższym poziomie, świetny kontakt z Panią Kaufmann... Bartłomiej W. Tomek - opinia (1) Odwiedziłem kancelarię z polecenia i przyznam że jestem bardzo zadowolony.... Tomek Karolina Lang - opinia (1) Szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy, konkurencyjna taksa. Na pewno... Karolina Lang Sylwester - opinia (1) Notariusz godny zaufania, do mojej sprawy Pani Kaufmann dołożyła wszelkich... Sylwester S. M - opinia (1) Bardzo dziękuję pani Marcie za współpracę! Ogromna dokładność w całej... S. M Maks D. - opinia (1) Rewelacyjne załatwienie sprawy przez Panią Notariusz, ogromna wiedza z jej... Maks D. Marcin Traszke - opinia (1) Szybkie terminy, pełen profesjonalizm i nowoczesna kancelaria. Marcin Traszke Artur - opinia (1) Szybko załatwiona sprawa i do tego profesjonalnie. Bardzo miłe Panie. Artur