totalna pomyłka, beznadziejna obsługa, wręcz idiotycznie wygórowane ceny i tyle sushi (i to beznadziejnego!!) co kot napłakał (1) Nie polecam. Jeśli ktokolwiek bywał w knajpkach sushi i lubi azjatyckie... K. Bardzo źle... (1) Na wstępie, z całym szacunkiem do piszących o kansai sushi pozytywnie, to... ted Kiepskie sushi, naprawdę kiepściutkie... (1) Jeśli ktoś nie miał do czynienia z sushi, to może się nabierze, my jednak... Juka
Zaskoczenie (1) Wybrałem się tydzień temu z moją rodzinką do restauracji na ogranej, jestem... Marek Bardzo pozytywne zaskoczenie (1) Wybrałem się poraz pierwszy z dziewczyną spróbować sushi. Byłem bardzo... Gracjan równia pochyła (1) Po dłuższej przerwie wybraliśmy się ze znajomymi do Kansai i spotkało nas... Wielbicielka Sushi kategorycznei nie polecam (1) wchodząc do restauracji wydawała się miejscem przyjemnym, to tylko pozór-sam... smer-fetka sushi (1) W ciągu 2 tygodni odwiedzilam kilka barów sushi. W tym, nowootwartym przy ul... ippssa Ehh zuszi zuszi (1) Nie jest zle, chlopaki daja rade! Mankamentem jest to, ze w tygodniu (a... Krzysztof sushi (1) Zdecydowanie nie polecamy, obsluga nie potrafi wyjasnic menu, nie dziala... X sushi (1) to byl moj pierwszy raz kiedy w ogole zjadlem sushi a takze sprobowalem... Wiedzmin ショッキング (1) Fatalnie! wiedza kucharza o sushi była jakby wyuczona na weekendowym kursie... mushu pomyłka (1) Byłam w Kansai Sushi 3 krotnie. Jestem optymistką, dlatego za każdym razem... kakemono Na plus (1) Niewielkie, ale bardzo przyjemne miejsce. Obsługa miła, sympatyczna,... k.l. mile zaskoczona (1) jesteśmy z mężem mile zaskoczeni jakością zamówionych w restauracji potraw.... Mariola chamskie zachowanie obslugi zero dosiadczenia w przyrzaDZANIU POTRAW A O OBYCZAJACH JAPONSKICH NIE WSPOMNE (1) OPIESZALE WYKONUJA ZAMOWIENIA PODAJA COCA COLE TO JZU ZBRODNIA DLA JAPONCZYKA... hasemi ravsanjani przyjemnie (1) Spokojne miejsce. Nieduży lokal z miłą obsługą. Sushi pyszne. B. dobra zupa... Tomasz asia matyja - opinia (1) jedzenie bylo wysmienite i obsluga rowiez brakowalo mi tylko plywajacych... asia matyja Na szczęście "dużej" kelnerki już nie ma... (1) Mogę nazwać siebie koneserem sushi. Przez kilkanaście lat kilka razy do roku... Tomashi Gorgona - opinia (1) Kansai to najlepszy do tej pory lokal z sushi. Obsługa kompetentna ,służąca... Gorgona