anias - opinia (1) Byłam tam już któryś raz z rzędu i po raz kolejny OK."Demoniczna" kelnerka... anias POLECAM !!! (1) sushi super,bardzo mila obsluga-napewno tam wrócę... kwidzyn jedyne sushi w gdańsku [niestety] (1) jako amatorka sushi zdecydowałam się spróbować w Kansai. Nie zraził mnie za... mm
Obsluga (1) Ja bede troszke mniej delikatnie niz moi przedmowcy. Panie sa bezczelne.... Karolina hmm.. (1) nio to sie narobilo, poczytalem wiele opini na temat tego lokalu i... no... kocur wszytsko w jak najlepszym porzadku (1) wybralam sie z moim chlopakiem na sushi zaprosilismy wspolnych znajomych,... m:) bardzo pyszne, obsługa OK (1) Czepialscy zawsze do czegoś się przyczepią, a tam naprawdę jest OK i kelnerka... kasia obsługa-koszmar (1) Nie polecam. Jedzenie przeciętne, a obsługa zniechęca do odwiedzenia tego... asg jedzenie tak, obsluga NIE (1) Nie jestem japonczykiem i moge nie wiedziec co jak sie je, gdzie sie macza i... piotrek OBSŁUGA TO HORROR (1) Pani kelnerka zachowuje się koszmarnie, jest niemiła, wyniosła i prawie na... KASIA Super bar :) (1) Zupełnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami... Jedzenie jest naprawdę... Lechu :) (1) Zgadzam sie, z wizyty na wizyte coraz lepiej:) no i obsluga rowniez miła.... karolina Dobre jedzenie ale baaardzo drogie (1) Dobre mają sushi, ale bardzo drogie! Ciężko znaleźć miejsce, gdzie sushi... jan Z kazda wizyta lepiej... (1) Przyszlo lato i przyszly kolejne wypady na sushi, przez ostatnie miesiace... jashiu generalnie średnio (1) Witam, jedzenie może być, ceny dosyć wysokie, ale obsługa średnia - mimo,... niezadowolony klient jedzonko ok, obsluga tragedia! (1) byłam parę dni temu ze znajomymi w Kansai i niestety muszę potwierdzić, że... magda Smakoszom odradzam (1) Wczoraj odwiedziałm Kansai. Wcześniej czytałam wszystkie zamieszczone tu... Maga kolejna wizyta, kolejny strzal w 10 (1) Co tu opowiadac, lepszego sushi nie jadlem... pyyyszne. Spicy Tuna maki... jashiu super-polecam (1) Fajna obsługa, mozliwość zamawiania dań na wynos, przystępne ceny i genialne... zadowolona