Super kanto (1) Bardzo dobra obsługa. Gorąco polecam Andżelika stałe zlecenie (1) Złożyłam w Conti stałe zlecenie. Co miesiąc wydaję przez telefon dyspozycję... anna dobry kantor (1) fajnie że teraz mają tyle punktów bo zawsze jeździłem specjalnie do wrzeszcza... Dragon
Zawsze zadowolona (1) Korzystam z uslug kantoru juz ponad 10 lat i zawsze wychodzilam wpelni... Malgorzata Strona internetow i obsługa to jakieś nie porozumienie (1) Dzisiaj byłem w tym kantorze aby zakupić walutę po cenie takiej jaką mają na... Rafał KURSY (1) Kursy na stronie to nie porozumienie, kasjer przy mnie zaczął je zmieniać i... aaa Świetna obsługa (1) Świetna obsługa, najniższe ceny a dochodzi do tego możliwość handlowania się... Tomasz Paweł - opinia (1) Serdecznie polecam ten kantor. Uczciwe stawki oraz profesjonalne podejście do... Paweł polecam (1) Bardzo dobra obsługa, szybka, zwinna, dokładna i przy tym wszystkim miła.... michał Uczciwa cena (1) zawsze korzystamy z tego kantoru , zawsze wymiana waluty po uczciwym kursie,... Justyna NIE polecam tego kantoru (1) Do kantoru trafiłam przypadkiem, więc sądziłam że skoro jestem nowym... Patrycja Dziekuje (2) Kolejna wizyta w Morskim i znowu niespodzianka. Nic sie nie zmienilo.Jak... Dariusz Kantor ORŁOWSKI (1) Bardzo sie ucieszyłam jak zobaczyłam konkurencyjny kantor na Placu... Monika Polecam ten kantor (1) sa bardzo elastyczni, mozna negocjowac ceny i dają naprawdę bardzo dobre... Tom Ranking kantorów online StrefaWalut.pl (1) polecamy stronkę, na której można zobaczyć ranking wszystkich kantorów... kantory Pełny profesjonalizm (1) chodzę tam od lat, nie znam lepszego kantoru w trójmieście. Szczerze polecam. Wojtek Polecam! (1) Polecam! Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Zadowolony Dobry kantorek (1) Bardzo dobry kantor, ładny z wyglądu i bardzo sympatyczny personel !... Qpeczka Dotrzymuje słowa (1) Bardzo dobre ceny i rzeczywiście można się targować :) Anonim Pierwszy kantor, w którym nawet przy małych kwotach moge się targowac! (2) polecam wszystkim kantor na ul heweliusza, bo nie oszukuja ludzi,... barbara m.