POLECAM!!! (4) Witam Państwa!Chciałam z całego serca polecić kantor Green przy... yolah opinie pisze chyba wlasciciel! (1) te opinie pisze chyba wlasciciel kantoru!dlatego wpisze ocene troszke ponizej... robert Polecam (1) Wszyscy mili ceny najlepsze w trójmieście Arek
Małgorzata - opinia (2) Wielokrotnie korzystałam z usług kantoru NEPTUN zarówno przy... Małgorzata zawyzane kursy na stronie internetowej (1) czesto kursy sa zawyzane a jak sie przyjedzie sa nizsze.Wiele razy sie... jola Szczerze polecam! Najlepszy kantor w 3 miescie;) (1) Kto korzysta z uslug ten wie, gdzie jest najlepiej. Korzystam od lat ! Pelna... Damian Polecam! (1) Świetna obsługa!!! Możliwość negocjacji cen! Łukasz Zanizaja proby zlota (1) Nie polecam Pana ktory skupuje zloto w tym punkcie, niestety Pan albo sie nie... xxx Polecam (1) Bardzo miła obsługa, co do ceny można negocjować, dostałem najlepszą... Karol Polecam! (1) Polecam! Bardzo miła obsługa!!! Możliwość negocjacji cen dhtrdfhg godny polecenia (1) Przy większych sumkach idzie się dogadać co do kursu. Jestem bardzo... sonny78 odstraszająca strona internetowa!!! (1) Myślałam, że żyjemy w XXIw. Apeluję do zarządu spółki, postawcie nowy serwis... mońmoń NIE WYMIENIAJCIE W TYM KANTORZE (1) 18 listopada wymieniałam w tym kantorze złotówki na korony szwedzkie. Pani,... Draga Znudzony personel czas na zmiany!!!!!!!!! (1) Z przykrością twierdzę ,że podczas zakupu euro w tym kantorze pani zachowała... ded20 Klientka (1) Szybka i miła obsługa. Możliwość negocjacji ceny. Szczerze polecam. Grazka Polecam (1) Możliwość negocjacji cen , bardzo miła i fachowa obsługa. Darek .. (1) nie polecam tego kantoru chć z obsługi wcześniej byłem bardzo... stały klient GORĄCO POLECAM!!!! (1) W Kantorach "Neptun" wielokrotnie wymieniałam waluty i zawsze po atrakcyjnym... Kasia polecam (1) Bardzo dobra ,szybka obsługa,możliwość negocjowania cen. Ewa S. Mariusz - opinia (1) Panią lubiąca T. Hilfigera jest zawsze uśmiechnięta, miła i charakteryzuje... Mariusz