Hanna Borivska - ocena (1) Dobry kurs ,miła obsluga ,profesjonalizm na pierwszym miejscu . Hanna Borivska Królik - ocena (1) CHF dostępne w każdej ilości codziennie w umiarkowanej i konkurencyjnej... Królik ASIA - ocena (1) Miła obsluga, możliwośc negocjacji :) ASIA
johny - ocena (1) najlepszy w całej gdyni johny Janusz Korzeniowski - ocena (1) Najlepsze ceny w trojmiescie i miła obsługa. Polecam i zawsze korzystam z... Janusz Korzeniowski Andrzej - ocena (1) Korzystam od wielu lat i jestem zadowolony. Załoga taka sama od wielu lat... Andrzej Kasia - ocena (1) Polecam to miejsce. Szybko, miło i profesjonalnie. Porównywałam ceny i mają... Kasia Roman - ocena (1) slaby kurs na euro i w kupnie i w sprzedaży duzy spread Roman Adam - ocena (1) Pełen profesionalizm w dostępności walut i ich jakości Adam Laura - ocena (1) Super obsługa jestem mega zadowolona. Laura Artur - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Zdecydowanie wroce przy kolejnej... Artur Ola SG - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług.... Ola SG Agata - ocena (2) Nie polecsm. Dostałam popisany długopisem jeden z banknotów (50 usd) nie... Agata Piotr - ocena (2) Super ceny i miła obsługa ! Piotr Wiesław - ocena (1) Tu jest prawda w 100% byłem klientem kantoru od lat 90 przychodziłem... Wiesław Wioletta - ocena (1) Nie polecam masakra Wioletta Piotrek - ocena (1) załatwiam i przekazy międzynarodowe i wymiana walut Piotrek Andrzej - ocena (1) Super obsługa. Ceny świetne. Polecam Andrzej Piotr - ocena (1) Polecam. Miło i szybko Piotr GreG - ocena (1) Wymieniam regularnie, zawsze wszystko w porządku. GreG