Andrzej - opinia (1) szybka realizacja, możliwość negocjacji ceny, polecam gorąco Andrzej Zbigniew - opinia (1) Pierwsza wymiana i pewne obawy . Okazało się, że wszystko poszło gładko i z... Zbigniew artur - opinia (1) walutę wymieniam już od kilku lat i nigdy nie miałem żadnych problemów,... artur
TOMCO_TK - opinia (1) Od wielu lat korzystam i nigdy nie miałem problemu, z czystym sumieniem... TOMCO_TK Krzysztof Łobodziński - opinia (1) Wymieniam od wielu lat i jestem zadowolony. Polecam!!! Krzysztof Łobodziński Anna - opinia (1) Od kilku lat kupuję CHF. Jestem bardzo zadowolona. Transakcje przebiegają... Anna Grażyna - opinia (1) Szczerze polecam. Wymieniam walutę już kilka lat . Transakcja przebiega... Grażyna JanuszR - opinia (1) Jestem stałym klientem Lider Walut od kilku lat. Zawsze jestem zadowolony z... JanuszR Magdalena - opinia (1) Korzystam od lat. Dobre kursy, szybka obsługa. Polecam! Magdalena Jacek - opinia (1) Solidny kantor. Transakcje realizowane są szybko i bez zakłóceń. Interfejs... Jacek rblaszczyk - opinia (1) Korzystam z Liderwalut.pl juz od kilku lat - kredyt we frankach. Jak do tej... rblaszczyk Mariusz - opinia (1) Bardzo dobry kantor wymiany walut. Mariusz MJ - opinia (1) Przyjazna platforma do wymiany walut. Transakcje przeprowadzane sprawnie.... MJ ANETA - opinia (1) od kilku lat kupuję w kantorze walutę. Transakcja zawsze przebiega szybko i... ANETA Kamil - opinia (1) Posiadają złoto dostępne od ręki! Nie trzeba czekać jak u innych dilerów.... Kamil Sarmatka - opinia (1) Często korzystam tego miejsca usytuowanego w Klifie.Pan pracujący tam,... Sarmatka Szymon S - opinia (1) Super Obsługa. Dogodne godziny otwarcia (sobota). Polecam! Szymon S Jolanta - opinia (1) Tavex Gdynia - Lokalizacja super, bo Klif. Szeroki wachlarz srebrnych monet.... Jolanta Marek - opinia (1) Szybka, profesjonalna obsługa. polecam ;) Marek Karol - opinia (1) Nareszcie wymiana walut na europejskim poziomie. Karol