- opinia (1) Niemiła obsługa i dość niekorzystne ceny. Nie polecam (1) Nie polecam, niekorzystne kursy oraz nieprzyjemna obsługa. Adam Bardzo przyjazny kantor:) (7) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zawsze polecam ten kantor wszystkim,... Martyna
Bardzo polecam (1) Korzystam już kilka lat. Zawsze negocjuję cenę i zawsze udaje mi się... Sławek bardzo szybka wymiana. atrakcyjny kurs (1) Szybko i sprawnie. Wymieniłem dużą kwotę i kasa była spowrotem w 10 minut.... Jarek Najlepszy kantor w trójmieście. (1) Wymieniam od lat, nie z przyzwyczajenia, ale ten kantor oferuje najlepsze... xxx Szybko, sprawnie, bezpiecznie (1) Wymieniałem dziś rano (dostałem namiar od kolegi z Gdyni, który korzysta... Robson Przyjemna obsluga (1) Byłem w ubiegłym tygodniu. Wymieniałem kilka tysięcy funtów. Pani mnie... Mryku Dobre ceny (1) Dosyć często korzystam, ze względu na zarobki w euro i bliskość od miejsca... Mariusz Polecam. (1) Serdecznie polecam wymianę w tym kantorze. Zawsze dostaje najlepszy kurs. Kasia Moja opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z usług tego kantoru i jestem pozytywnie zaskoczona,... Ja Najlepsiii w Trójmieście !!! (1) Gorąco Polecam !!! Miła profesjonalna obsługa ...najlepsze warunki, usługi na... Ania Najlepszy kantor w Trójmieście (1) Korzystam z wymiany walut u nich od lat i nigdy się nie zawiodłam. Kursy bdb... aga Dobry Kantor (1) Możliwość negocjacji cen, polecam Miro Uczciwa obsługa! (1) zdecydowałem się napisać opinię po tym jak Pan mnie obsługujący grzecznie... Czesław Najgorszy kantor w 3City (1) Przyleciałem z Irlandii i nie mogłem wymienić bilonu, bo nie wymieniają. Pani... Arkadiusz Zamojski Wymiana funtów w monetach (1) Witam. Czy gdzieś w Trójmieście (jestem z Gdyni) można wymienić ok. 100 £ w... KKK szybka wymana waluty online (1) Kantor godny zaufania. Korzystam w swojej firmie od roku i jestem zadowolona.... Marzena najlepsza obsługa i ceny (1) jak dla mnie najsolidniejszy kantor w Gdańsku z jakiego korzystałem. świetna... Rafał Uwaga na www.walutuj.pl (19) Dnia 08-01-2015r zakupiłem walutę, która pomimo moich interwencji do dnia... Zbigniew Stalmach