Bryk - opinia (1) Brak słów o 9 rano za 1000euro 4.9pln gdzie wszystkie inne kantory oferują... Bryk Ania - opinia (2) Bardzo niemiła obsluga. Jakaś obwieszona złotem starszą pani blondyna,... Ania Łukasz - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta- to cenię sobie najbardziej. Nigdy nie... Łukasz
Gdanszczanka - opinia (2) Profesjonalnosc i uczciwosc od lat .Po prostu polecam. Gdanszczanka Marcin - opinia (1) Od wielu lat korzystam z usług kantoru Liderwalut - kupowałem eur, chf, gbp,... Marcin Rafał Gerejczyk - opinia (1) Korzystam od kilku lat z internetowej formy wymiany walut. Wygodnie, szybko i... Rafał Gerejczyk Jacek Lubański - opinia (1) 100 % profesjonalizm ..polecam wszystkim Lider Walut ! Jacek Lubański Rafał - opinia (1) Super ceny po powołaniu się na ceny z internetu i miła obsługa. Rafał Jk - opinia (1) Profesjonalna obsługa możliwość negocjacji ceny Serdecznie polecam ten kantor Jk Live101 - opinia (1) Najlepsze ceny i obsługa naprawdę warte polecenia. Live101 ludmila - opinia (1) Naprawde kantor warty odwiedzin obsluga negocjacje super. ludmila Paweł64 - opinia (1) Transakcja zakupu waluty przebiegła bez zarzutu, dla mnie to szybki i wygodny... Paweł64 Polecam! (2) Bardzo miła obsługa, od kilku lat korzystam z usług tego kantoru i zawsze... Karolina Kasia - opinia (1) Wymieniam euro od ponad dwóch lat, wszystko w jak najlepszym porządku. Sam... Kasia Adrian - opinia (1) Miła i kompetentna obsługa, miałem male problemy z pierwszą transakcją,... Adrian Polecam kantor. (1) Korzystam z kantory od kilku miesięcy. Wcześniej jeździłem na abrahama, lecz... Florian Szybka wymiana (1) Polecam. Atrakcyjne kursy i szybka wymiana Misiek W końcu można sprzedać BTC za gotówkę (1) Widać było, że kasejr był jeszcze trochę wystraszony, ale cała operacja... Leto Polecam (1) Przy sprzedaży usd otrzymałam najlepszy kurs porównując do kilku kantorów w... Karolina Kantor wydaje banknoty wycofane z obiegu. (1) Kantor wydaje banknoty wycofane z obiegu. Przed weekendem majowym zostały mi... Mateusz