Polecam Conti (1) Korzystałam z kantoru pierwszy raz i bardzo polecam. Profesjonalna obsługa ,... Justyna Pozytywnie (1) Polecam wszystkim, dobra cena i mozliwosc rezerwacji kursu przez quantor Dawid Dobry kantor (1) Wymieniam w tym kantorze euro od ponad roku,mam zawsze najlepsza cene ze... Tomek
OK (1) Do tego kantoru trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się.Super ceny.Polecam Marta Skupuja niepotrzebne zloto (1) Mialam sporo starego zlota w domu - za darmo mi to wycenili i wyszłam od nich... Maja Bardzo dobry (1) Pani z okienka w kantorze powiedziala mi o opcji wymiany z korony norweskiej... Mirek świetna lokalizacja /negocjajcja cen -polecam (1) Doskonały dojazd, przesympatyczna obsługa.Kursy zawsze b.dobre a przy karcie... Eliza szybko z najlepszym kursem-polecam (1) bezpieczeństwo transakcji , sprawnie bez najmniejszych komplikacji. Joanna Stała klientka (1) Polecam Super Kantor. Wymieniam tam EUR regularnie i jestem bardzo zadowolona... Agnieszka Polecam (1) Z kantoru korzystam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Łatwa aplikacja ,... Karolina Polecam:) (1) Wymieniam walutę w tym kantorze od około 2 lat ,nigdy się nie... Basia Żółto-czarny kantor (1) Szybko,bezpiecznie,w dobrej cenie i miłej atmosferze.Dziękuję Tadeusz Polecam 😃 (1) Wymieniam w tym kantorze euro od dluzszego czasu, dzwonie i rezerwuje... Mietek Dobre ceny i miła obsługa (1) Od dluzszego czasu mieszkam w Londynie. Przyjezdzajac do Polski czesto... Majka Tomek Gwiazdowski (1) Bardzo dobry kantor, bardzo profesjonalne i elastyczne podejscie do kursu... Tomek Polecam (1) Wszystko super, obsługa rewelacja :) ! Do tego najlepsza cena jaką udało mi... Marzena Wymiana euro (1) Polecam bardzo dobre ceny wymiany waluty Anka SUPER (1) Polecam najlepszy stacjonarny kantor w miescie :) Zawsze dobra cena. Anna POLECAM !!! (1) Polecam wymianę po promocyjnych cenach ze strony internetowej... Kamil kantor godny polecenia (1) Korzystam z tego kantoru w swojej firmie od dłuższego czasu i nie mam... Magda