super wymiana waluty w dobrych cenach (1) Ten kantor jest w dobrym miejscu z miłą obsługą, również w językach obcych... Zbyszek Solidna firma (1) Polecam, potrzebowałam wymienić złotówki na walutę. Zadzwoniłam umówiłam się... Karolina Konkretni i uczciwi!!! (1) Bardzo polecam wymieniam tam pieniądze od kilku lat z moją... Iwona
Rzeczywiście super kantor (1) Przejeżdżałem nie raz obok tego kantoru ale zawsze myślałem ze jak w takim... Zigu Jeden z lepszych w Trójmieście, zdecydowanie polecam! (1) Największy atut to elastyczność, miła obsługa i profesjonalizm działania.... Endrju Bardzo dobre kursy (1) Polecam jak ktoś potrzebuje EURO. Szybko i sprawnie Zbyszek Kantor (1) Bardzo dobra obługa , kursy zawsze na dobrym poziomie . Polecam ! Karol Kantor godny polecenia (1) Profesjonalna i miła obsługa, zawsze skłonna do negocjacji. Maja Bardzo zadowolona!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zawsze polecam ten kantor wszystkim,... Ania Ostrzeżenie!!! Uwaga na ten kantor!!!!! (1) Nie polecam! (...) Dzwoniłam po ile kupują euro - pani uprzejmie że po 4,23... EMI Tomek (1) Wymieniałem tam euro w zeszłym tygodniu , sugerując się opiniami z tego... Tomek Najlepsza cena na korony (1) Nigdzie w Gdańsku nie płacą lepiej korony norweskiej , śliczna dziewczyna tam... Dawid Kantor (1) Najlpeszy kantor w trojmiescie, super ceny z obsluga zawsze mozna sie... Wojtek Polecam!!! (1) Conti - to kantor, który nigdy mnie nie zawiódł. Od lat dokonuję wielu... Bettina conti (1) to budujace ze sa jeszcze firmy, ktore zawsze dotrzymuja slowa - b. polecam! Maria Dobre miejsce do wymiany waluty (1) Co tu dużo mówić, zawsze najlepsza cena na tej ulicy kantorowej, ustalam... Robert Profesjonalnie i na temat (1) Bylem dzis. Na miejscu dali mi pare oczek wyzej niz na tablicy. Jestem stalym... Grzegorz Zawsze tam wymieniam (1) Przy dużej ilości cena jest lepsza niż u cinkciarza w internecie a przy... Wioleta Polecam :) (1) Mają bardzo dobre kursy, a środki na koncie miałem po ok. 10 minutach. Bardzo... felek Zawsze dotrzymuja slowa i wszystko jest na czas! (1) Od dluzszego czasu mieszkam w Londynie. Przyjezdzajac do Polski czesto... Piotr