Aneta - opinia (1) Jestem klientką kantoru od ok.10 lat. Wymiana waluty przebiega szybko i... Aneta Wojciech Wojcik - opinia (1) solidny kantor. mozna negocjowac warunki. korzystne promocje nastawione na... Wojciech Wojcik Rafał - opinia (1) Bardzo nowoczesny i przyjazny klientowi kantor, obsługa intuicyjna, kursy... Rafał
Janusz - opinia (1) Dobry kantor i ma ciekawe rozwiązania . Polecam . Janusz Iwona - opinia (1) Jestem zadowolona. Duży komfort, bezpiecznie i sprawnie. Tego potrzebuje.... Iwona Grzegorz P. - opinia (1) Jestem klientem od 2013. Od początku dobre kursy oraz miła i profesjonalna... Grzegorz P. artjar - opinia (1) Od kilku lat kupuję CHF do spłaty kredytu hipotecznego bo jest taniej niż... artjar Jacek - opinia (1) Dobry kantor. Szybka realizacja transakcji i korzystne kursy. Polecam Jacek marcedyss - opinia (1) Znakomite kursy walut od lat. Korzystam już długie lata i nie planuje... marcedyss jaroslaw stasiak - opinia (1) Naprawdę ciepło polecam miła obsług szybką transakcja jaroslaw stasiak łukasz czech - opinia (1) Liderwalut.pl polecam każdemu szybko i po dobry kursie barsz dobry kantor... łukasz czech Zdzisław - opinia (1) Szybko i sprawnie odbywa się wymiana po dobrym kursie. Szybkie księgowanie... Zdzisław Agnieszka - opinia (1) Najlepszy kantor internetowy. Polecam!!! Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Najlepszy kantor internetowy. Polecam!!! Agnieszka Gosia - opinia (1) Szybko i profesjonalnie. Obsługa telefoniczna bardzo pomocna. Gosia Adam - opinia (1) Bardzo dobry kantor, ceny podlegają negocjacji, miła obsuga Adam Damian - opinia (1) Korzystam z kantoru od 2020 roku. Jestem zadowolony ze wszystkich transakcji.... Damian bizon78 - opinia (1) W minionym tygodniu po raz pierwszy postanowiłem skorzystać z Liderwalut.... bizon78 Marcin T - opinia (1) Najlepsze kursy walut i błyskawiczne działanie Marcin T Krzysztof Krupa - opinia (1) Liderwalut w pelni spelnia moje oczekiwania Krzysztof Krupa